Pateu din soia si tofu


Home » Retete-culinare » Retete-vegetariene » Pateu din Soia si Tofu


Pateu din Soia si Tofu

Rating   ( 1 voturi)

5 1

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: Lawrence


Reteta vizualizata de: 1551 ori

Vezi toate retetele bucatarului (2)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

soia 200gr

chimen 1/2 lingurita

4-5 catei de usturoi

2 cartofi

maioneza de tofu 400gr

sare dupa gust


Mod de preparare:

Se pune Soia la inmuiat 12-24 ore schimband apa din cand in cand, apoi se fierbe impreuna cu chimionul. Se fierb cartofi in apa cu putina sare. Dupa ce s-au fiert se mixeaza sau se da prin masina de tocat soia, cartoful si usturoiul. (La usturoi e bine sa i se scoata mijlocul, pentru a evita indigestia). Se pun deoparte 3 linguri de maioneza, iar restul se amesteca impreuna cu soia, se sareaza dupa gust. Se pune compozitia pe un platou, se da forma cu un cutit iar deasupra se pune restul de maioneza si se orneaza dupa dorinte.



0
Comentarii si intrebari la: Pateu din Soia si Tofu

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Bile de cartofi

Se face un piure de cartofi, cu foarte putin lapte si unt, se usuca pe foc amestecand...

Ghebe in sos de vin

Spalam ghebele in cateva ape si lasam sa se scurga de apa. Curatam ceapa,o spalam si o taiem...

Musaca de cartofi cu soia

Granulele de soia se pun la fiert in apa si se lasa 30 de minute. Apoi se lasa la scurs. In...

Ciulama cu ciuperci

Se clatesc ciupercile si se lasa la scurs. Se pune la topit untul, dupa care adaugam faina...

Sos cu rosii de vara

Intr-o tigaie pune la incins uleiul de masline. Arunca in faldurile-i clocotinde ceapa,...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...