Sarmale cu ciuperci


Home » Retete-culinare » Retete-vegetariene » Sarmale cu ciuperci


Sarmale cu ciuperci

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: gaby_gabytza


Reteta vizualizata de: 1672 ori

Vezi toate retetele bucatarului (204)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu
Tip reteta: Reteta de post

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

1 morcov, 1 ceapa, cimbru,  marar , 200 g orez, cca 1 kg ciuperci, sare, piper, ulei, 1 ardei rosu, 2 linguri pasta de tomate.


Mod de preparare:

Ceapa o tocam si o calim in putin ulei, adaugam morcovul dat prin razatoare, ardeiul tocat, ciupercile curatate si tocate marunt (eu le-am dat prin robot). Lasam sa se caleasca putin impreuna, dupa care adaugam pasta de tomate,1 cana de apa si orezul (spalat si scurs bine). Potrivim de sare si piper si lasam sa fiarba cateva clocote. Lasam sa se raceasca, dupa care adaugam mararul si cimbrul uscat si omogenizam. Intre timp, pregatim frunzele de varza. Infasuram sarmalele si le asezam in oala, adaugam putina apa amestecata cu 1 lingura de pasta de tomate si cca 100 ml ulei. Dam oala la cuptor la foc mic spre mediu.



1
Comentarii si intrebari la: Sarmale cu ciuperci

gurita_ta2005,    Data: 26/02/2013 03:49:49   Raspunde

ce faine sunt
Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Bile de cartofi

Se face un piure de cartofi, cu foarte putin lapte si unt, se usuca pe foc amestecand...

Ghebe in sos de vin

Spalam ghebele in cateva ape si lasam sa se scurga de apa. Curatam ceapa,o spalam si o taiem...

Musaca de cartofi cu soia

Granulele de soia se pun la fiert in apa si se lasa 30 de minute. Apoi se lasa la scurs. In...

Ciulama cu ciuperci

Se clatesc ciupercile si se lasa la scurs. Se pune la topit untul, dupa care adaugam faina...

Sos cu rosii de vara

Intr-o tigaie pune la incins uleiul de masline. Arunca in faldurile-i clocotinde ceapa,...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...