Sarmale cu orez


Home » Retete-culinare » Retete-vegetariene » Sarmale cu orez


Sarmale cu orez

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: NEGRU_RAMONA


Reteta vizualizata de: 1330 ori

Vezi toate retetele bucatarului (101)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de vineri
Meniul de joi
Meniul de vineri
Meniul de duminica


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu
Tip reteta: Reteta de post

Ingrediente:

1 varza murata
200 grame de orez
4 cepe tocate
piper
sare
150 ml ulei
100 grame de masline
300 grame ciuperci
1 lingurita pasta de rosii
verdeata


Mod de preparare:

Se pregatesc foile de varza scotandu-le nervura tare din fiecare frunza, dupa care se lasa la scurs. Se caleste ceapa in ulei, dupa care se adauga orezul. Din cand in cand turnam apa si se lasa la inabusit pana ce orezul se inmoaie. Se adauga sarea, piperul, verdeata, maslinele, ciupercile si pasta de rosii si se infasoara sarmalele. Se lasa la fiert pana ce varza se inmoaie dupa care se baga la cuptor aproximativ 20 de minute pentru a se rumeni.



0
Comentarii si intrebari la: Sarmale cu orez

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Bile de cartofi

Se face un piure de cartofi, cu foarte putin lapte si unt, se usuca pe foc amestecand...

Ghebe in sos de vin

Spalam ghebele in cateva ape si lasam sa se scurga de apa. Curatam ceapa,o spalam si o taiem...

Musaca de cartofi cu soia

Granulele de soia se pun la fiert in apa si se lasa 30 de minute. Apoi se lasa la scurs. In...

Ciulama cu ciuperci

Se clatesc ciupercile si se lasa la scurs. Se pune la topit untul, dupa care adaugam faina...

Sos cu rosii de vara

Intr-o tigaie pune la incins uleiul de masline. Arunca in faldurile-i clocotinde ceapa,...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...