Supa cu taitei de casa


Home » Retete-culinare » Retete-vegetariene » Supa cu taitei de casa


Supa cu taitei de casa

Rating   ( 2 voturi)

5 2

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: luana06


Reteta vizualizata de: 1531 ori

Vezi toate retetele bucatarului (604)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de luni
Meniul de sambata


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

2 oua, faina, sare, piper, 2 morcovi, 2 cepe, vegeta, o mana mare de patrunjel verde.


Mod de preparare:

Din cele doua oua si faina facem o coca potrivit de tare, din care intindem o foaie groasa cam de 1mm din care taiem taiteii si ii punem pe o planseta la uscat. Intr-o cratita punem apa la fiert, iar cand apa incepe sa fiarba adaugam morcovii taiati rondele si ceapa taiata pe jumatate. Intr-o alta cratita punem apa la fiert pentru taitei, iar cand aceasta colocoteste, adaugam taiteii "cernuti" prin sita (eliminam surplusul de faina), dupa ce au fiert legumele scoatem ceapa si potrivim de gust scurgem taiteii si ii adaugam apoi peste apa cu morcovi, dam in 2 clocote, oprim focul si adaugam patrujelul tocat fin. Supa de taitei de casa se serveste fierbinte.



0
Comentarii si intrebari la: Supa cu taitei de casa

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Bile de cartofi

Se face un piure de cartofi, cu foarte putin lapte si unt, se usuca pe foc amestecand...

Ghebe in sos de vin

Spalam ghebele in cateva ape si lasam sa se scurga de apa. Curatam ceapa,o spalam si o taiem...

Musaca de cartofi cu soia

Granulele de soia se pun la fiert in apa si se lasa 30 de minute. Apoi se lasa la scurs. In...

Ciulama cu ciuperci

Se clatesc ciupercile si se lasa la scurs. Se pune la topit untul, dupa care adaugam faina...

Sos cu rosii de vara

Intr-o tigaie pune la incins uleiul de masline. Arunca in faldurile-i clocotinde ceapa,...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...