Vinete umplute cu crema de branza si cascaval


Home » Retete-culinare » Retete-vegetariene » Vinete umplute cu crema de branza si cascaval


Vinete umplute cu crema de branza si cascaval

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: alina1983


Reteta vizualizata de: 1527 ori

Vezi toate retetele bucatarului (52)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de vineri
Meniul de miercuri
Meniul de luni
Meniul de vineri


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Tarile Arabe
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 2 portii

2 vinete (maricele)
1 cutie crema de branza
200 gr cascaval ras
120 gr unt
2 oua
2 linguri ulei masline
seminte de susan
sare
piper


Mod de preparare:

Vinetele spalate si uscate se vor taia in 2, longitudinal, avand grija sa le intepam coaja din loc in loc. Se ung cu ulei de masline si se dau la cuptor cca 20-25 min, iar cand sunt gata, cu ajutorul unei linguri le scoatem miezul, cu atentie, astfel incat coaja sa nu se rupa. Intr-un bol incapator punem miezul de vinete, crema de branza si cam jumatate din cascavalul ras, ouale, sare si piper dupa gust si amestecam bine toate aceste ingrediente. Intr-o tava unsa cu unt asezam coaja de vinete in care turnam compozitia de crema de branza, apoi peste presaram cealalta jumate din cantitatea de cascaval ramasa. Pe deasupra presaram seminte de suan, dupa gust si generozitate! Dam totul la cuptor pentru inca 10-15 min, pana se topeste cascavalul. 



0
Comentarii si intrebari la: Vinete umplute cu crema de branza si cascaval

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Bile de cartofi

Se face un piure de cartofi, cu foarte putin lapte si unt, se usuca pe foc amestecand...

Ghebe in sos de vin

Spalam ghebele in cateva ape si lasam sa se scurga de apa. Curatam ceapa,o spalam si o taiem...

Musaca de cartofi cu soia

Granulele de soia se pun la fiert in apa si se lasa 30 de minute. Apoi se lasa la scurs. In...

Ciulama cu ciuperci

Se clatesc ciupercile si se lasa la scurs. Se pune la topit untul, dupa care adaugam faina...

Sos cu rosii de vara

Intr-o tigaie pune la incins uleiul de masline. Arunca in faldurile-i clocotinde ceapa,...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...