Salata cu ceapa, branza si nuci


Home » Retete-culinare » Salate » Salata cu ceapa, branza si nuci


Salata cu ceapa, branza si nuci

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 1305 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de duminica


Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mic
Reteta testata

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 2 portii

salata verde de diferite soiuri, cateva nuci (prajite usor intr-o tigaie), putina mozzarella , 1 ceapa mijlocie taiata felii subtiri, 2 linguri otet de vin, sare, piper proaspat macinat, ulei de masline, fulgi de parmezan. Pentru dressing: smantana, piper, ulei de masline, zeama de lamaie , sare dupa gust.


Mod de preparare:

Ceapa taiata felii se marineaza cateva minute in putin otet de vin. Pe un platou se asaza salata (sarata usor in prealabil), se presara ceapa, nucile si mozzarella rupta bucati. Dressing-ul se prepara amestecand toate ingredientele intr-o castronel. Il turnam deasupra salatei si se presara fulgii de parmezan si piper proaspat ras, eventual si cativa stropi de ulei de masline. Salata se serveste ca atare, daca doriti cu o felie de paine prajita. Iar daca o serviti la cina, puteti pune langa salata si un pahar de vin alb. 



0
Comentarii si intrebari la: Salata cu ceapa, branza si nuci

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Pizza de vara cu branza si marar

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza feliile de paine, si se completeaza cu...

Salata usoara de vara

Legumele se spala si se taie cubulete. Castravetii se taie felii, iar telemeaua proaspata se...

Salata verde cu cuscus

Peste cuscus se toarna 250ml de apa clocotita, se adauga coaja de lamaie si se lasa sub capac...

Salata de fenicul cu avocado

Feniculul taiat in 2 ,pe verticala si apoi pestisori. Se toaca avocado maruntel se amesteca...

Salata de praz si morcov, cu maioneza

Prazul l-am curatat, eliminand foile exterioare, apoi l-am tocat marunt. Morcovul l-am...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...