Salata cu tortellini


Home » Retete-culinare » Salate » Salata cu tortellini


Salata cu tortellini

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: Simona_22


Reteta vizualizata de: 1067 ori

Vezi toate retetele bucatarului (399)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de duminica


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Italia
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 2 portii

200 g tortellini cu prosciuto, 125 g mozzarella , 3 rosii, 3 ridichi, 3 castraveti, 3 ardei kapia, 3 ardei galbeni, 1 legatura salata, 1 legatura spanac, 100 g porumb boabe, ulei de masline, otet baslamic, topping pentru salata italiana.


Mod de preparare:

Fierbem tortellini in apa cu sare. Legumele se spala si se taie felii si rondele subtiri. Salata se spala si se rupe bucati mici intr-un bol, adaugam legumele taiate felii, boabele de porumb, mozzarella taiata bucatele mici si tortellini, amestecand usor. Toppingul pentru salata il pregatim asftel: la un plic de salata italiana se pun 7 linguri de apa, 2 linguri de otet balsamic si 5 linguri de ulei de masline, apoi amestecam bine. Punem acest amestec peste salata inainte de a fi servita. 



0
Comentarii si intrebari la: Salata cu tortellini

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Pizza de vara cu branza si marar

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza feliile de paine, si se completeaza cu...

Salata usoara de vara

Legumele se spala si se taie cubulete. Castravetii se taie felii, iar telemeaua proaspata se...

Salata verde cu cuscus

Peste cuscus se toarna 250ml de apa clocotita, se adauga coaja de lamaie si se lasa sub capac...

Salata de fenicul cu avocado

Feniculul taiat in 2 ,pe verticala si apoi pestisori. Se toaca avocado maruntel se amesteca...

Salata de praz si morcov, cu maioneza

Prazul l-am curatat, eliminand foile exterioare, apoi l-am tocat marunt. Morcovul l-am...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...