Salata cu valeriana si piept de pui


Home » Retete-culinare » Salate » Salata cu valeriana si piept de pui


Salata cu valeriana si piept de pui

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: Simona_22


Reteta vizualizata de: 952 ori

Vezi toate retetele bucatarului (399)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

150 g piept de pui
valeriana
rosii cherry
2 ardei kapia
1 ardei gras portocaliu
castravete
ceapa verde
ridichi
1/2 limetta
cimbru verde
ulei de masline
otet balsamic
nuci pecan
seminte de in
sare de mare


Mod de preparare:

Pieptul de pui se spala si se sterge cu un servet absorbant, apoi se taie fasii potrivite. Intr-un bol punem pieptul de pui pe care il stropim cu ulei de masline, zeama de limetta, adaugam cateva fire de cimbru verde si dam la rece pentru o ora. Dupa ce a expirat timpul scoatem pieptul de pui din marinata si il punem pe un gratar incins cateva minute, pana se rumeneste usor. Legumele se curata se spala si se taie fasii. Valeriana se spala. Intr-un bol se amesteca valeriana cu legumele si pieptul de pui. Stropim deasupra cu ulei de masline, putin otet balsamic, adaugam sarea de mare apoi amestecam usor. Punem deasupa nucile pecan si semintele de in si putem servi.



0
Comentarii si intrebari la: Salata cu valeriana si piept de pui

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Pizza de vara cu branza si marar

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza feliile de paine, si se completeaza cu...

Salata usoara de vara

Legumele se spala si se taie cubulete. Castravetii se taie felii, iar telemeaua proaspata se...

Salata verde cu cuscus

Peste cuscus se toarna 250ml de apa clocotita, se adauga coaja de lamaie si se lasa sub capac...

Salata de fenicul cu avocado

Feniculul taiat in 2 ,pe verticala si apoi pestisori. Se toaca avocado maruntel se amesteca...

Salata de praz si morcov, cu maioneza

Prazul l-am curatat, eliminand foile exterioare, apoi l-am tocat marunt. Morcovul l-am...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...