Salata de alge cu somon


Home » Retete-culinare » Salate » Salata de alge cu somon


Salata de alge cu somon

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: anaantonie


Reteta vizualizata de: 1185 ori

Vezi toate retetele bucatarului (1191)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

50-70 g alge marine uscate
1 morcov mare
150 g somon afumat
2 lg ulei de masline
2 lg ulei de susan (sau tot de masline)
3-4 catei de usturoi
seminte de susan
sare, piper


Mod de preparare:

Algele uscate se gasesc in magazinele naturiste, plafar sau in magazinele cu specific asiatic. Lasam algele la inmuiat in apa calduta pt cca 30 min. Scurgem apa si le clatim in cateva ape. Le punem la calit intr-o tigaie antiaderenta cu 2 lg de ulei de masline si morcovul taiat fasii subtiri. Amestecam din cand in cand pt cca 5 minute. Punem usturoiul pisat amestecat cu 2-3 lg de apa si putina sare, punem si piper, uleiul de susan si omogenizam. Punem in bol si presaram seminte de susan deasupra. Servim cu orez sau fara.



0
Comentarii si intrebari la: Salata de alge cu somon

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Pizza de vara cu branza si marar

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza feliile de paine, si se completeaza cu...

Salata usoara de vara

Legumele se spala si se taie cubulete. Castravetii se taie felii, iar telemeaua proaspata se...

Salata verde cu cuscus

Peste cuscus se toarna 250ml de apa clocotita, se adauga coaja de lamaie si se lasa sub capac...

Salata de fenicul cu avocado

Feniculul taiat in 2 ,pe verticala si apoi pestisori. Se toaca avocado maruntel se amesteca...

Salata de praz si morcov, cu maioneza

Prazul l-am curatat, eliminand foile exterioare, apoi l-am tocat marunt. Morcovul l-am...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...