Salata de naut cu rosii


Home » Retete-culinare » Salate » Salata de naut cu rosii


Salata de naut cu rosii

Rating   ( 2 voturi)

5 2

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: anaantonie


Reteta vizualizata de: 1201 ori

Vezi toate retetele bucatarului (1191)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mic
Tip reteta: Reteta de post

Ingrediente:

500 g naut, 1 kg rosii mici, cateva frunze de patrunjel, 2 linguri de ulei de masline, o lingura otet, 3 linguri suc proaspat de lamaie , 1 ceapa alba.


Mod de preparare:

Nautul spalat se pune la inmuiat cu o seara inainte si se lasa 12 ore. Apoi a doua zi se indeparteaza cojile si se fierbe pentru 30 minute. Dupa fierbere se scurge foarte bine. Ceapa taiata marunt se pune intr-un castronel umplut cu apa si otet. Se lasa asa timp de 30 minute sa se macereze la temperatura camerei. Astfel, ceapa nu va va mai provoca indigestie. Din ulei si suc de lamaie se face un sos prin amestecarea energica si apoi se toarna peste naut odata cu rosiile taiate marunt. Se adauga patrunjelul si se serveste.



0
Comentarii si intrebari la: Salata de naut cu rosii

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Pizza de vara cu branza si marar

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza feliile de paine, si se completeaza cu...

Salata usoara de vara

Legumele se spala si se taie cubulete. Castravetii se taie felii, iar telemeaua proaspata se...

Salata verde cu cuscus

Peste cuscus se toarna 250ml de apa clocotita, se adauga coaja de lamaie si se lasa sub capac...

Salata de fenicul cu avocado

Feniculul taiat in 2 ,pe verticala si apoi pestisori. Se toaca avocado maruntel se amesteca...

Salata de praz si morcov, cu maioneza

Prazul l-am curatat, eliminand foile exterioare, apoi l-am tocat marunt. Morcovul l-am...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...