Salata de vara


Home » Retete-culinare » Salate » Salata de vara


Salata de vara

Rating   ( 1 voturi)

1 1

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: Simona_22


Reteta vizualizata de: 804 ori

Vezi toate retetele bucatarului (399)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de joi


Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

1 rosie
1 ardei galben
2 castraveciori
1 ceapa rosie
1 lingura masline fara samburi
2 felii branza de telemea
o felie pepene galben
sare
cateva frunze de menta
oregano uscat
un plic dressing pentru salata mediteraneana


Mod de preparare:

Se taie rosia, ardeiul, castravetii, felia de pepene galben si una din feliile de branza telemea in bucati mai mari. Ceapa se taie rondele sau pestisori. Se adauga si maslinele taiate felii sau rondele. Se pun intr-un bol. Presaram putina sare. Se amesteca totul foarte usor. Asezam deasupra o felie cat doriti de groasa de branza telemea. Presaram putin oregano pe ea si apoi decoram cu felii de masline si fire de menta. La sfarsit adaugam sosul preparat dintr-un pliculet pentru salata mediteraneana amestecat cu 5 linguri de ulei, 7 linguri de apa si 2 linguri de otet.



0
Comentarii si intrebari la: Salata de vara

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Pizza de vara cu branza si marar

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza feliile de paine, si se completeaza cu...

Salata usoara de vara

Legumele se spala si se taie cubulete. Castravetii se taie felii, iar telemeaua proaspata se...

Salata verde cu cuscus

Peste cuscus se toarna 250ml de apa clocotita, se adauga coaja de lamaie si se lasa sub capac...

Salata de fenicul cu avocado

Feniculul taiat in 2 ,pe verticala si apoi pestisori. Se toaca avocado maruntel se amesteca...

Salata de praz si morcov, cu maioneza

Prazul l-am curatat, eliminand foile exterioare, apoi l-am tocat marunt. Morcovul l-am...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...