Salata ruseasca mimoza


Home » Retete-culinare » Salate » Salata ruseasca Mimoza


Salata ruseasca Mimoza

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: lucianna


Reteta vizualizata de: 2706 ori

Vezi toate retetele bucatarului (12)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de sambata


Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 2 portii

3 cartofi
2 morcovi
1 conserva mare de ton
3 oua
1 ceapa
maioneza
sare


Mod de preparare:

Se pun cartofii in coaja, ouale si morcovii la fiert. Dupa ce sunt moi (cu exceptia oualelor), luati coaja si dati pe razatoare cartofii in bol. Astfel ati format primul strat. Puneti sare. Dupa care urmeaza stratul subtire de maioneza. Puneti tonul, pentru a forma alt strat. Urmatorul strat va fi cel de ceapa, ras pe razatoare. Puneti iar sare. Urmeaza stratul de morcovi (tot pe razatoare, dar folositi-o pe cea mica ca sa nu iasa ca la mine). Iar maioneza in strat subtire. Urmeaza albusul dat pe razatoarea mica. Puneti sare, daca va place sarat. Daca nu va este greata de la maioneza, mai puteti pune un strat subtire. Iar ultimul strat va fi cel de galbenus ras. Dupa preferintele voastre, puteti mari sau micsora cantitatile ingredientelor. Pofta buna!



0
Comentarii si intrebari la: Salata ruseasca Mimoza

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Pizza de vara cu branza si marar

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza feliile de paine, si se completeaza cu...

Salata usoara de vara

Legumele se spala si se taie cubulete. Castravetii se taie felii, iar telemeaua proaspata se...

Salata verde cu cuscus

Peste cuscus se toarna 250ml de apa clocotita, se adauga coaja de lamaie si se lasa sub capac...

Salata de fenicul cu avocado

Feniculul taiat in 2 ,pe verticala si apoi pestisori. Se toaca avocado maruntel se amesteca...

Salata de praz si morcov, cu maioneza

Prazul l-am curatat, eliminand foile exterioare, apoi l-am tocat marunt. Morcovul l-am...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...