Salata sibiana


Home » Retete-culinare » Salate » Salata sibiana


Salata sibiana

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: alinam


Reteta vizualizata de: 903 ori

Vezi toate retetele bucatarului (686)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de marti
Meniul de luni
Meniul de luni


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 6 portii

500gr cartofi, 300gr bureti, 2 mere, sare, 1 castravete, 100gr crenvursti, 1 ardei iute, 1 legatura marar , 2 linguri smantana, 1 lingura otet, 3 oua, 8 felii salam de sibiu, 1 lingura maioneza, 1 salata verde, 2 fire de ceapa verde.


Mod de preparare:

Cartofii si buretii se fierb si se taie felii. Crenvurstii si castravetele se taie rondele. Ceapa, ardeii si merele se taie felii subtiri. Mararul se toaca. Se sareaza si se amesteca cu smantana si putin otet. Se asaza pe un platou adanc si se garniseste cu conuri de salam, umplute cu ouale fierte, tocate si amestecate cu o lingura de maioneza si cu foi de salata verde.



0
Comentarii si intrebari la: Salata sibiana

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Pizza de vara cu branza si marar

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza feliile de paine, si se completeaza cu...

Salata usoara de vara

Legumele se spala si se taie cubulete. Castravetii se taie felii, iar telemeaua proaspata se...

Salata verde cu cuscus

Peste cuscus se toarna 250ml de apa clocotita, se adauga coaja de lamaie si se lasa sub capac...

Salata de fenicul cu avocado

Feniculul taiat in 2 ,pe verticala si apoi pestisori. Se toaca avocado maruntel se amesteca...

Salata de praz si morcov, cu maioneza

Prazul l-am curatat, eliminand foile exterioare, apoi l-am tocat marunt. Morcovul l-am...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...