Salata taraneasca de la bunica


Home » Retete-culinare » Salate » Salata taraneasca de la bunica


Salata taraneasca de la bunica

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: paulamadalina


Reteta vizualizata de: 1571 ori

Vezi toate retetele bucatarului (42)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de duminica
Meniul de marti
Meniul de luni


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

3 morcovi, 3-4 cartofi, 200 g mazare din conserva, 1 ceapa, 1 cutie conserva porumb boabe, 1 limba de porc, 2-3 catei de usturoi, 1 lingurita otet, sare, piper, 200g maioneza, 1 lingura patrunjel verde tocat.


Mod de preparare:

Fierbi limba 1-2 ore la foc mic, in apa cu sare, apoi o cureti de pielita care o acopera. Cureti morcovii si cartofii, ii speli si ii fierbi in apa usor sarata. Tai limba si legumele fierte cubulete, iar ceapa o toci marunt, apoi le amesteci cu mazarea si porumbul bine scurse, usturoiul pisat, verdeata tocata fin, sarea, piperul, otetul si 3/4 din maioneza. Pui salata pe un platou, o acoperi cu maioneza ramasa si o ornezi dupa plac.



0
Comentarii si intrebari la: Salata taraneasca de la bunica

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Pizza de vara cu branza si marar

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza feliile de paine, si se completeaza cu...

Salata usoara de vara

Legumele se spala si se taie cubulete. Castravetii se taie felii, iar telemeaua proaspata se...

Salata verde cu cuscus

Peste cuscus se toarna 250ml de apa clocotita, se adauga coaja de lamaie si se lasa sub capac...

Salata de fenicul cu avocado

Feniculul taiat in 2 ,pe verticala si apoi pestisori. Se toaca avocado maruntel se amesteca...

Salata de praz si morcov, cu maioneza

Prazul l-am curatat, eliminand foile exterioare, apoi l-am tocat marunt. Morcovul l-am...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...