Salata verde cu crutoane si bacon


Home » Retete-culinare » Salate » Salata verde cu crutoane si bacon


Salata verde cu crutoane si bacon

Rating   ( 1 voturi)

5 1

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: anaantonie


Reteta vizualizata de: 1011 ori

Vezi toate retetele bucatarului (1191)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

100 g salata verde, 60 g crutoane, 40 g mozzarella , 30 g bacon , 1 ceapa verde, zeama de lamaie , ulei de masline, sare, piper.


Mod de preparare:

Salata verde se spala bine si se taie. Ceapa verde se taie cuburi (daca aveti, puteti pune si putin praz pentru un plus de savoare). Daca nu ati cumparat mini mozzarella, taiati branza cuburi sau o puteti da pe razatoare. Baconul se taie marunt. Puteti cumpara crutoane sau puteti sa le faceti in casa. Curatam painea de coaja. Ungem feliile de paine cu o pasta din usturoi si ulei, apoi le taiem cubulete. Crutoanele se prajesc in ulei, apoi se scot pe servetele absorbante. Toate ingredientele se amesteca intr-un bol. La sfarsit se pune zeama de lamaie, uleiul de masline si se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca bine. Pofta buna!



0
Comentarii si intrebari la: Salata verde cu crutoane si bacon

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Pizza de vara cu branza si marar

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza feliile de paine, si se completeaza cu...

Salata usoara de vara

Legumele se spala si se taie cubulete. Castravetii se taie felii, iar telemeaua proaspata se...

Salata verde cu cuscus

Peste cuscus se toarna 250ml de apa clocotita, se adauga coaja de lamaie si se lasa sub capac...

Salata de fenicul cu avocado

Feniculul taiat in 2 ,pe verticala si apoi pestisori. Se toaca avocado maruntel se amesteca...

Salata de praz si morcov, cu maioneza

Prazul l-am curatat, eliminand foile exterioare, apoi l-am tocat marunt. Morcovul l-am...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...