Cel mai bun sandwich cu piept de pui la gratar


Home » Retete-culinare » Sandwichuri » Cel mai bun sandwich cu piept de pui la gratar


Cel mai bun sandwich cu piept de pui la gratar

Rating   ( 2 voturi)

3 2

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: DinGradinaLuiArdei


Reteta vizualizata de: 5025 ori

Vezi toate retetele bucatarului (20)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 4 portii

piept de pui dezosat (2 buc)
5-6 castraveti murati
8-10 rosii cherry sau 2 rosii normale
boia de ardei dulce
piper
sare
cimbru uscat
felii subtiri de paine (cate 2 pentru fiecare sandwich)
Pentru maioneza:
2 galbenusuri
ulei
zeama de lamaie
2 lingurite de mustar
sare
1-2 catei de usturoi


Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie fasii, se pune intr-un castron si se condimenteaza bine cu sare, piper macinat, boia de ardei dulce si cimbru uscat. Se amesteca pana cand condimentele vor acoperi bucatile de pui pe toate partile. Carnea trebuie sa fie de culoare portocalie. Apoi fasiile de carne se pun pe un gratar bine incins. Se intorc din cand in cand, astfel incat sa se faca bine pe toate partile. Intre timp, pe un tocator se taie felii subtiri castravetii murati si rosiile. Daca sunt rosii normale, acestea se taie intai in doua jumatati, apoi felii. Maioneza se pregateste asa: Vezi reteta de Maioneza aioli. Maioneza trebuie sa fie putin acrisoara. Carnea fripta se lasa putin sa se raceasca, apoi se toaca, ca in fotografiile alaturate. Apoi se monteaza sandwich-urile asa: Feliile de paine se grupeaza doua cate doua si se ung toate cu maioneza pe cate o parte. Pe una dintre felii, peste maioneza se pune un strat de carne de pui tocata, deasupra se aranjeaza feliile de castraveti, peste care se pun feliile de rosii. Peste toate se pune cea de-a doua felie de paine si se apasa usor cu palma. Daca feliile de paine sunt mari, se taie sandwich-ul in doua. Este foarte bun! Noi il servim alaturi de Cola rece.



0
Comentarii si intrebari la: Cel mai bun sandwich cu piept de pui la gratar

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Sandwish simplu cu cascaval afumat si salam spaniol

Chifla am taiat-o in 2 pe lung. Pe una dintre parti am pus 2 felii cascaval afumat, apoi 4...

Sandwish cu crema de branza si sunca presata

Chifla am taiat-o pe jumatate si am uns fiecare bucata cu crema de branza. Pe una dintre...

Sandwich cald cu mozzarella si salam

Pe una din cele doua felii de paine am asezat bucatile de salam, fasiile de castravete murat,...

Sandvis cu mere

Feliile de paine se prajesc putin in tigaie. Marul il spalam,il stergem cu un prosop si il...

Sandwich cald cu cascaval si sunca presata

Chifla am taiat-o pe jumatate. Am uns fiecare felie cu ulei de masline cu aroma de ardei...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...