Sandvisuri multibranza


Home » Retete-culinare » Sandwichuri » Sandvisuri multibranza


Sandvisuri multibranza

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: VeveritaPofticioasa


Reteta vizualizata de: 1231 ori

Vezi toate retetele bucatarului (82)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 2 portii

2 felii de paine neagra, 1 ardei kapia, 100g branza telemea taiata cubulete mici, 100g cas(caval) afumat taiat cubulete mici, 100g branza de capra, 4 felii rosii uscate, 1 lingurita piper si coriandru zdrobite in mojar, 1/2 lingurita menta uscata, coaja rasa de la 1/2 lamaie .


Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 200 de grade Celsius. Amestecati branza cu rosiile uscate si condimentele. Taiati ardeiul kapia in 2. Puneti intr-o tava de cuptor feliile de paine si jumatatile de ardei. Presarati cu amestecul de branza. Dati la cuptor cam 15 min, pana incepe sa se rumeneasca branza. Savurati cu suc de portocale sau lapte batut, si in orice caz cu pofta!



0
Comentarii si intrebari la: Sandvisuri multibranza

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Sandwish simplu cu cascaval afumat si salam spaniol

Chifla am taiat-o in 2 pe lung. Pe una dintre parti am pus 2 felii cascaval afumat, apoi 4...

Sandwish cu crema de branza si sunca presata

Chifla am taiat-o pe jumatate si am uns fiecare bucata cu crema de branza. Pe una dintre...

Sandwich cald cu mozzarella si salam

Pe una din cele doua felii de paine am asezat bucatile de salam, fasiile de castravete murat,...

Sandvis cu mere

Feliile de paine se prajesc putin in tigaie. Marul il spalam,il stergem cu un prosop si il...

Sandwich cald cu cascaval si sunca presata

Chifla am taiat-o pe jumatate. Am uns fiecare felie cu ulei de masline cu aroma de ardei...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...