Sosuri


Sosuri


Anghinare
Ardei
Avocado
Bacon
Banane
Branza
Busuioc
Capere
Capsuni
Cartofi
Cascaval
Castraveciori acri
Castraveti
Ceapa
Ceapa verde
Ciocolata
Ciuperci
Dovlecei
Faina
Ficat de pui
Ficat de vita
Frisca
Ghimbir
Gogosar
Gutui
Hrean
Iaurt
Icre
Lamaie
Lapte
Margarina
Masline
Mazare
Mere
Miere
Morcovi
Nuci
Oregano
Oua
Parmezan
Pastarnac
Pere
Peste
Porc
Portocale
Praz
Rosii
Rozmarin
Salata
Salvie
Sfecla
Smantana
Soia
Spanac
Telina
Unt
Usturoi
Visine
Vita
Zmeura

Au fost gasite: 252 inregistrari



Maioneza simpla

Se pun galbenusurile in blender sau mixer impreuna cu un praf de sare si o lingura de ulei....

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de admin

Sos Tzatziki

Castravetele se taie pe lung si se curata de seminte, apoi se toaca cubulete mici. Se pune...

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de admin

Sos tartar reteta originala

Castraveciorul se toaca marunt si se stoarce bine, caperele se toaca marunt. Se amesteca intr-un...

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de admin

Sos de branza (Mornay)

Untul se topeste intr-o tigaie sau craticioara mica, apoi se adauga faina "in ploaie"...

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de admin

Sos de mustar

Se separa galbenusurile de la ouale fierte tari, se pun intr-un castronel si se piseaza cu...

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de admin

Sos de smantana pentru salate

Se amesteca bine smantana cu mustarul, dupa care se adauga sare si piper dupa gust. Sosul cu...

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de admin

Sos de iaurt pentru salate

Intr-un castron se bate iaurtul cu un tel si se adauga putin cate putin uleiul,...

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de admin

Sos cu ceapa verde

Ceapa se curata, se taie feliute subtiri si se amesteca bine cu maioneza si smantana. Se adauga...

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de admin

Sos verde

Spanacul se curata, se spala bine in mai multe ape si se pune la fiert in apa clocotita cu sare....

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de admin

Sos tartar

Ceapa se toaca foarte marunt, la fel frunzele de tarhon si se amesteca cu mustarul, sare, piper...

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de admin

Sos cu maioneza

Se face un sos din otet, sare, piper, galbenusurile de oua fierte si pisate cu o furculita si...

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de admin

Sos cu castraveciori murati

Castraveciorii se toaca cubulete mici, apoi se storc de zeama. Maioneza se pune intr-un castron...

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de admin



TOP RETETE CULINARE: Sosuri

Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Sos de cartofi

Cartofii curatati se fier in apa cu sare. Apoi se scurg si se paseaza. Cartofii pasati si...

Bechamel

Pui pachetul de unt intr-o tigaie la foc mic. Dupa ce s-a topit, adaugi faina in ploaie,...

Maioneza

Dai prin razatoarea mica galbenusul fiert, il adaugi si pe cel crud si le freci bine, cu o...

Sirop de capsuni

Se curata si se spala capsunile se taie bucati si se pun intr-un vas, cu un pahar de apa, se...

Sos de usturoi

Se curata, se spala si se piseaza usturoiul. Se pune intr-un bol si se freaca cu putina sare...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...