Relish cu dovlecei pentru hotdog


Home » Retete-culinare » Sosuri » Relish cu dovlecei pentru hotdog


Relish cu dovlecei pentru hotdog

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: mitinita


Reteta vizualizata de: 1012 ori

Vezi toate retetele bucatarului (243)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

8 cani de dovlecei rasi, 4 cepe, 3 ardei verzi, 3 ardei iuti, 8 catei de usturoi, 1/2 cana sare grunjoasa. Solutia de otet: 3 cani otet, 1/2 cana zahar, 1 lingurita turmeric sau curcuma, 1 lingurita seminte de mustar, 1 lingurita seminte de coriandru sau telina, 1 lingurita ghimbir ras.


Mod de preparare:

Se dau prin robot toate legumele si se pun intr-un bol mare, se presara sarea si se acopera cu apa. Se lasa sa stea asa peste noapte. A doua zi se scurg de apa, se adauga intr-o oala emailata si se toarna solutia de otet peste. Se da la foc si dupa ce incepe sa fiarba se mai lasa cam 10 minute, amestecand des. Se umplu borcanele cu relish, se inchide capacul si se pun intr-o oala mare cu apa, dar sa nu fie acoperite de apa. Se lasa sa fiarba cam zece minute.



0
Comentarii si intrebari la: Relish cu dovlecei pentru hotdog

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Sos de cartofi

Cartofii curatati se fier in apa cu sare. Apoi se scurg si se paseaza. Cartofii pasati si...

Bechamel

Pui pachetul de unt intr-o tigaie la foc mic. Dupa ce s-a topit, adaugi faina in ploaie,...

Maioneza

Dai prin razatoarea mica galbenusul fiert, il adaugi si pe cel crud si le freci bine, cu o...

Sirop de capsuni

Se curata si se spala capsunile se taie bucati si se pun intr-un vas, cu un pahar de apa, se...

Sos de usturoi

Se curata, se spala si se piseaza usturoiul. Se pune intr-un bol si se freaca cu putina sare...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...