Sos bechamel cu smantana


Home » Retete-culinare » Sosuri » Sos Bechamel cu smantana


Sos Bechamel cu smantana

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 1100 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Franta

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 4 portii

1 cantitate de sos Bechamel, 250 ml smantana


Mod de preparare:

Odata ce ati terminat de preparat sosul Bechamel, dati la o parte cratita de pe foc si adaugati smantana peste sos, amestecand foarte bine. Amestecand in felul acesta, sosul va iesi mai fin.Se foloseste la garnituri.



0
Comentarii si intrebari la: Sos Bechamel cu smantana

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Sos de usturoi

Se curata, se spala si se piseaza usturoiul. Se pune intr-un bol si se freaca cu putina sare...

Sos tzatziki

Se pune iaurtul la scurs in strecuratoare. Se curata si se piseaza usturoiul. Se curata, se...

Ulei cu paprika

Pune paprika intr-o sticla si toarna uleiul peste. Lasa sticla intr-un loc intunecat pentru o...

Tocanita cu soia

Soia o fierbem 15 min in apa cu sare (eu am adaugat, busuioc si cimbru) dupa ce a fiert o...

Sos rosu de usturoi

Se curata usturoiul si se piseaza cu sare. Se face mujdei cu uleiul. Rosiile se dau prin...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...