Sos bechamel cu smantana


Home » Retete-culinare » Sosuri » Sos Bechamel cu smantana


Sos Bechamel cu smantana

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 1388 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Franta

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 4 portii

1 cantitate de sos Bechamel, 250 ml smantana


Mod de preparare:

Odata ce ati terminat de preparat sosul Bechamel, dati la o parte cratita de pe foc si adaugati smantana peste sos, amestecand foarte bine. Amestecand in felul acesta, sosul va iesi mai fin.Se foloseste la garnituri.



0
Comentarii si intrebari la: Sos Bechamel cu smantana

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Bechamel

Pui pachetul de unt intr-o tigaie la foc mic. Dupa ce s-a topit, adaugi faina in ploaie,...

Maioneza

Dai prin razatoarea mica galbenusul fiert, il adaugi si pe cel crud si le freci bine, cu o...

Sirop de capsuni

Se curata si se spala capsunile se taie bucati si se pun intr-un vas, cu un pahar de apa, se...

Sos de usturoi

Se curata, se spala si se piseaza usturoiul. Se pune intr-un bol si se freaca cu putina sare...

Sos tzatziki

Se pune iaurtul la scurs in strecuratoare. Se curata si se piseaza usturoiul. Se curata, se...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...