Sufleu cu salam si sunca


Home » Retete-culinare » Sufleuri » Sufleu cu salam si sunca


Sufleu cu salam si sunca

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: sasangelica


Reteta vizualizata de: 1242 ori

Vezi toate retetele bucatarului (735)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

200 g sunca, 200 g salam de vara, 150 g cascaval, 5 oua, 150 g faina, 300 ml lapte, 3 linguri unt, sare, piper.


Mod de preparare:

Din unt, faina si lapte se fierbe un sos gros. Sunca si salamul se taie cubulete marunte si se amesteca cu sosul alb. Se adauga piper, sare, 100 g cascaval ras, galbenusurile si albusurile batute spuma tare, amestecandu-se usor. Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina un vas de cuptor. Se toarna in el compozitia. Deasupra se pune restul de casaval ras si se da la copt.



0
Comentarii si intrebari la: Sufleu cu salam si sunca

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Sufleu de conopida

Desfacem conopida buchetele mai mici si le fierbem in apa cu sare. Lasam sa se raceasca si...

Sufleu de praz

Se curata prazul, se spala bine, se taie bucati potrivite si se fierbe in apa cu sare.....

Sufelu de rosii

Se spala rosiile, se taie sferturi si se fierb cu putina apa cu sare. Se strecoara si se trec...

Sufleu de branza de oaie

Se pregateste sosul alb din unt incins in care se trage faina si se stinge cu lapte. Separat...

Sufelu de mazare

Se fierbe mazarea in apa cu sare si se da la rece, dupa ce s-a scurs bine. Se pregateste un...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...