Sufleu de branza


Home » Retete-culinare » Sufleuri » Sufleu de branza


Sufleu de branza

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 2127 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Intreaba bucatarul

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 2 portii

250 gr branza telemea de vaca sau oaie
125 gr de unt
1 lingura de pesmet
300 ml lapte
100 gr faina
6 oua
piper
50 gr cascaval ras


Mod de preparare:

Se amesteca galbenusurile de la 3 oua cu branza rasa pe razatoare, 100 gr de unt topit, faina si lapte. Se pune piper si se amesteca bine. Separat se bat albusurile si se pun peste amestecul facut mai devreme, se amesteca usor, astfel incat compozitia sa ramana pufoasa. Se unge cu unt o tava din sticla termorezistenta, se tapeteaza cu pesmet si se pune compozitia de sufleu. Se presara deasupra cascavalul ras si se baga tava in cuptorul incins bine. Se lasa la foc mare 20 de minute, pana cand se rumeneste usor. Se serveste cald.



0
Comentarii si intrebari la: Sufleu de branza

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Sufleu de conopida

Desfacem conopida buchetele mai mici si le fierbem in apa cu sare. Lasam sa se raceasca si...

Sufleu de praz

Se curata prazul, se spala bine, se taie bucati potrivite si se fierbe in apa cu sare.....

Sufelu de rosii

Se spala rosiile, se taie sferturi si se fierb cu putina apa cu sare. Se strecoara si se trec...

Sufleu de branza de oaie

Se pregateste sosul alb din unt incins in care se trage faina si se stinge cu lapte. Separat...

Sufelu de mazare

Se fierbe mazarea in apa cu sare si se da la rece, dupa ce s-a scurs bine. Se pregateste un...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...