Sufleu de cascaval


Home » Retete-culinare » Sufleuri » Sufleu de cascaval


Sufleu de cascaval

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: alinam


Reteta vizualizata de: 1572 ori

Vezi toate retetele bucatarului (686)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

250gr cascaval, 6 oua, 1 cana lapte, 1 lingura faina, 2 linguri unt, sare.


Mod de preparare:

Se desface faina in lapte, se amesteca cu galbenusurile puse pe rand, cascavalul dat pe razatoare si se omogenizeaza. Se bat albusurile spuma tare, se toarna peste compozitie, se amesteca cu furculita de jos in sus si se rastoarna intr-o tava unsa cu doua linguri de unt. Forma se baga in cuptorul fierbinte pentru o ora dupa care se scoate, se taie sufleul felii groase si se serveste cald.



0
Comentarii si intrebari la: Sufleu de cascaval

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Sufleu de conopida

Desfacem conopida buchetele mai mici si le fierbem in apa cu sare. Lasam sa se raceasca si...

Sufleu de praz

Se curata prazul, se spala bine, se taie bucati potrivite si se fierbe in apa cu sare.....

Sufelu de rosii

Se spala rosiile, se taie sferturi si se fierb cu putina apa cu sare. Se strecoara si se trec...

Sufleu de branza de oaie

Se pregateste sosul alb din unt incins in care se trage faina si se stinge cu lapte. Separat...

Sufelu de mazare

Se fierbe mazarea in apa cu sare si se da la rece, dupa ce s-a scurs bine. Se pregateste un...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...