Sufleu de praz


Home » Retete-culinare » Sufleuri » Sufleu de praz


Sufleu de praz

Rating   ( 1 voturi)

4 1

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: luana06


Reteta vizualizata de: 2087 ori

Vezi toate retetele bucatarului (604)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

600g praz, 100g cascaval, sare, piper, 300ml lapte, 6 oua, 125g unt, 100g faina.


Mod de preparare:

Se curata prazul, se spala bine, se taie bucati potrivite si se fierbe in apa cu sare.. Sescoate si se pune in strecuratoare pentru a se scurge apa. Separat se face un sos alb compus din: 100g unt, faina si lapte. Se amesteca sosul alb cu bucatile de praz, sare, piper, galbenusurile si albusurile batute spuma. Se toarna compozita intr-o tava unsa cu unt, se presara cascaval ras deasupra si se da la cuptor 25 de minute.



0
Comentarii si intrebari la: Sufleu de praz

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Sufleu de conopida

Desfacem conopida buchetele mai mici si le fierbem in apa cu sare. Lasam sa se raceasca si...

Sufelu de rosii

Se spala rosiile, se taie sferturi si se fierb cu putina apa cu sare. Se strecoara si se trec...

Sufleu de branza de oaie

Se pregateste sosul alb din unt incins in care se trage faina si se stinge cu lapte. Separat...

Sufelu de mazare

Se fierbe mazarea in apa cu sare si se da la rece, dupa ce s-a scurs bine. Se pregateste un...

Sufleu de oua

Se fierb ouale pe jumatate tari si se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu unt. Separat...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...