Supe, borsuri, ciorbe


Supe, borsuri, ciorbe


Anghinare
Ardei
Bacon
Berbecut
Bors
Branza
Branza Cedar
Broccoli
Busuioc
Capsuni
Carnati
Cartofi
Cartofi dulci
Cascaval
Castraveti
Ceapa
Ceapa verde
Ciuperci
Conopida
Creveti
Curcan
Dovleac
Dovlecei
Faina
Fasole
Fasole verde
Ficat de curcan
Ficat de gasca
Ficat de porc
Ficat de pui
Ficat de rata
Frisca
Gasca
Ghimbir
Gogosar
Gris
Gulie
Gutui
Hrean
Iaurt
Lamaie
Lapte
Linte
Loboda
Margarina
Mazare
Mere
Miel
Morcovi
Nuci
Oaie
Oregano
Orez
Oua
Parmezan
Pastarnac
Paste
Pepene rosu
Pere
Peste
Porc
Portocale
Porumb
Praz
Pui
Raci
Rata
Rodie
Rosii
Rozmarin
Salata
Salvie
Sfecla
Smantana
Spanac
Sparanghel
Stafide
Stevie
Telina
Tofu
Unt
Urzici
Usturoi
Vanat
Varza
Varza acra
Varza de Bruxelles
Vinete
Visine
Vita

Au fost gasite: 576 inregistrari



Supa crema de rosii coapte

Rosiile se spala si se taie in doua. Morcovii, radacinile de patrunjel, ceapa verde, usturoiul...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Ciorba de cartofi

Se curata toate legumele. Cartofii se taie cuburi mai mari si se pun in apa rece. Ceapa tocata...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ciorba de cartofi ca in Ardeal

In oala in care se fierbe ciorba, se incinge uleiul si se pun la calit ceapa taiata marunt si...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa de linte cu carnati polonezi

Se incinge uleiul si se prajesc feliile de carnati, 5 min, amestecand din cand in cand. Se scot...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Supa crema de ciuperci

Se curata zarzavatul, se spala si se pune cu apa rece si sarea la foc,iar cand totul este foarte...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Supa de fasole cu peste afumat

Se toaca ceapa, usturoiul si morcovii, apoi se calesc 2-3 minute in uleiul de masline, la foc...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii

Supa de pui cu galuste din gris

Pentru aceasta reteta supa de pui era deja pregatita. Am pus-o pe foc sa fiarba. Am preparat...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa de castravete

Castravetele se taie rondele care se presara cu sare si se lasa 30 de minute sa se elibereze...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa crema de broccoli

Se curata morcovii si ceapa, se taie si pe pun la fiert 20 minte. Broccoliul se desface in...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de maiarux

Supa de cartofi

Se curata cartofii, se spala si se taie. Se pun la fiert, se curata ceapa si se taie, se caleste...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de adriana

Ciorba de gaina taraneasca

Se pun bucatile de carne intr-o oala cu apa calduta si un praf de sare la fiert. Intre timp,...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de luana06

Ciorba de fasole boabe

Se spala fasolea in mai multe ape. De obicei, se lasa in apa de seara pana dimineata sa se...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de maiarux

Supa crema de broccoli cu rodie si creveti

In uleiul incins se calesc ceapa tocata marunt, morcovul taiat rondele si usturoiul. Se adauga...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Supa de mazare

Se toaca marunt ceapa, usturoiul, ardeiul, patrunjelul si se calesc in ulei incins 3 minute. Se...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de vacuta dreasa cu ou

Carnea am spalat-o bine-bine, am taiat-o cubulete si am pus-o la fiert cu putina sare. Am spumat...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ciorba de peste

Se curata, in primul rand, pestele de solzi, intestine si branhii, apoi se spala bine si se taie...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa de pui cu taitei

Se taie fasii subtiri pieptul de pui si se pune in apa la fiert. Dupa ce da in fiert si se...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de maiarux

Ciorba radauteana

Se pun la fiert legumele impreuna cu puiul. Se aduna din cand in cand spuma care se formeaza....

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii

Supa de porumb cu chimen

Boabele de porumb se trec printr-un jet de apa si se lasa la scurs, iar ceapa si prazul se taie...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de dovlecei

Punem la inabusit intr-o oala cu 2 linguri ulei si putina apa, o ceapa taiata marunt, un morcov...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Supa de pui cu galuste din pesmet

Intr-o oala de 5 litri punem apa impreuna cu sarea la fiert. Spalam carnea cu apa rece si...

Supa de pui cu orez

Se curata tacamurile de pui si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa primul clocot, se arunca...

Ciorba de perisoare cu leustean

Toate zarzavaturile se curata si se dau pe razatoarea mare. Se pun la calit in ulei intr-o...

Ciorba de fasole cu afumatura

Pune apa la fiert, se adauga uleiul in apa, se spala fasolea de 3-4 ori si se adauga la...

Supa de pui cu fidea

Pentru inceput pregatim supa: curatam carnea de pui si o trecem prin flacara, apoi o punem la...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...