Bors de salata cu omleta


Home » Retete-culinare » Supe,-borsuri,-ciorbe » Bors de salata cu omleta


Bors de salata cu omleta

Rating   ( 1 voturi)

5 1

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: anaantonie


Reteta vizualizata de: 605 ori

Vezi toate retetele bucatarului (1191)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de sambata
Meniul de vineri
Meniul de miercuri


Intreaba bucatarul

Ingrediente:

3 capatani salata
o ceapa
2 linguri faina
2 oua
o lingura ulei
sare
un litru de bors
25 ml lapte
smantana


Mod de preparare:

Salata se desface foaie cu foaie si se spala bine in apa rece. Ceapa se taie marunt si se pune la fiert in 2 l de apa cu sare. Salata se taie fasii, care se pun la fiert impreuna cu ceapa. Se lasa la fiert circa 10-15 minute. Borsul se da separat intr-un clocot sia poi se acreste amestecul de salata sia apa, pentru ca s-ar putea sa fie prea gros se mai pune un litru de apa. Se mai da un clocot. Intre timp se face omleta, din oua, lapte si putina faina, care se prajeste bine, se lasa la racit si se taie fasii. Fasiile de omleta se pun in ciorba si oala se da deoparte. Pofta buna!



0
Comentarii si intrebari la: Bors de salata cu omleta

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Supa de pui cu galuste din pesmet

Intr-o oala de 5 litri punem apa impreuna cu sarea la fiert. Spalam carnea cu apa rece si...

Supa de pui cu orez

Se curata tacamurile de pui si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa primul clocot, se arunca...

Ciorba de perisoare cu leustean

Toate zarzavaturile se curata si se dau pe razatoarea mare. Se pun la calit in ulei intr-o...

Ciorba de fasole cu afumatura

Pune apa la fiert, se adauga uleiul in apa, se spala fasolea de 3-4 ori si se adauga la...

Supa de pui cu fidea

Pentru inceput pregatim supa: curatam carnea de pui si o trecem prin flacara, apoi o punem la...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...