Bors de stevie


Home » Retete-culinare » Supe,-borsuri,-ciorbe » Bors de stevie


Bors de stevie

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: postolache.violeta


Reteta vizualizata de: 338 ori

Vezi toate retetele bucatarului (333)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de sambata


Intreaba bucatarul

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

4-5 cartofi, 1 morcov, 1 telina mica, 1 legatura ceapa verde, 1 paharel orez, 2 oua, 2 linguri bulion, 1 l bors, stevie, 1 legatura leustean.


Mod de preparare:

Se taie cartofii cubulete, telina, morcovul si ceapa verde se toaca marunt, se adauga apa si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga stevia care a fost spalata bine, orezul, borsul si bulionul. Se adauga sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba in continuare. Se drege ciorba astfel: se bat ouale cu doua linguri de apa rece si se toarna in ciorba formand niste zdrente. Dupa ce orezul si stevia s-au fiert, se da jos de pe foc si se adauga mult leustean verde. E foarte buna rece, servita cu ceapa verde.



0
Comentarii si intrebari la: Bors de stevie

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Ciorba de burta

Spalati bine, in mai multe ape oasele de vitel si burta. Pregatiti o oala cu 3 l de apa...

Ciorba de coaste afumate

Taiem coasta de porc in bucati potrivite, apoi o spalam cu apa calduta. Intr-o oala...

Ciorba de burta

Se spala osul si se pune la fiert. Cand face multa spuma se arunca apa, se spala carnea bine,...

Ciorba de perisoare a la grec

Amestecam carnea cu 3 linguri de orez, patrunjel (uscat am pus eu) sare, piper, 1 ou si...

Ciorba de cartofi cu dovlecei

Se curata cartofii,dovleceii si se spala se curata ceapa,se toaca marunt, se caleste putin,...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...