Bors din carne de gasca


Home » Retete-culinare » Supe,-borsuri,-ciorbe » Bors din carne de gasca


Bors din carne de gasca

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: alinam


Reteta vizualizata de: 785 ori

Vezi toate retetele bucatarului (686)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de luni
Meniul de miercuri
Meniul de joi
Meniul de sambata
Meniul de marti


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

1. 2kg gasca, 3 litri apa, 1/2 litri bors sau zeama de varza, 2 cepe, 30gr orez, sare, piper, 2 ardei grasi, 2 legaturi verdeata, 2 linguri smantana.


Mod de preparare:

Se spala carnea si se pune la fiert cu apa si sare. Se spumeaza si dupa 75 de minute de adauga orezul, ceapa si ardeii tocati. Se termina cu verdeata si smantana.



0
Comentarii si intrebari la: Bors din carne de gasca

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Ciorba de curcan

Pentru inceput, spalam bine carnea si o portionam. Intr-o oala punem carnea si 5 litri de...

Supa crema de ciuperci

Spalam bine ciupercile si le taiem felii. Punem intr-o oala ceapa, taiata marunt, morcovii...

Supa crema de legume

Intr-o oala, incingeti uleiul si caliti un pic ceapa si usturoiul. Cand ceapa devine...

Ciorba cu perisoare

Toate zarzavaturile se curata si se dau pe razatoarea mare. Se pun la calit in ulei intr-o...

Supa cu galuste pufoase

1. Se fierb tacâmurile aproximativ 10 minute, până când se ridică spuma...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...