Bors din carne de gasca


Home » Retete-culinare » Supe,-borsuri,-ciorbe » Bors din carne de gasca


Bors din carne de gasca

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: alinam


Reteta vizualizata de: 593 ori

Vezi toate retetele bucatarului (686)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de luni
Meniul de miercuri


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

1. 2kg gasca, 3 litri apa, 1/2 litri bors sau zeama de varza, 2 cepe, 30gr orez, sare, piper, 2 ardei grasi, 2 legaturi verdeata, 2 linguri smantana.


Mod de preparare:

Se spala carnea si se pune la fiert cu apa si sare. Se spumeaza si dupa 75 de minute de adauga orezul, ceapa si ardeii tocati. Se termina cu verdeata si smantana.



0
Comentarii si intrebari la: Bors din carne de gasca

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Supa crema de dovlecei

Curatam cartofii si dovleceii si ii taiem cuburi mai mari. Intr-o cratita calim in putin ulei...

Ciorba de cocos

Am portionat cocosul, dand deoparte pulpele si pieptul, pe care le-am folosit la o...

Ciorba de dovlecel cu lapte batut

Dovleacul l-am curatat si l-am taiat cubulete. Ceapa si morcovul le-am curatat, spalat si...

Supa de rosii cu galuste

Curatam cartofi, dovleceii si morcovul si le taiem bucati. Punem legumele intr-o oala cu apa...

Ciorba de fasole boabe

Se spala fasolea in mai multe ape. De obicei, se lasa in apa de seara pana dimineata sa se...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...