Ciorba cu cartofi


Home » Retete-culinare » Supe,-borsuri,-ciorbe » Ciorba cu cartofi


Ciorba cu cartofi

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: sasangelica


Reteta vizualizata de: 896 ori

Vezi toate retetele bucatarului (735)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de luni
Meniul de vineri
Meniul de miercuri


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

1 kg cartofi noi, 2 legaturi ceapa verde, 2 morcovi, 500 ml bulion de rosii, 500 ml lapte, 4 ardei , 2 legaturi patrunjel, sare, 1 ou, 2 linguri smantana, optional otet


Mod de preparare:

Pentru ciorba cu cartofi, se curata si se taie marunt ceapa, morcovul si ardeii. Se curata cartofii de coaja, se pun la fiert intr-o oala cu apa rece impreuna cu ceapa, morcovul, ardeii si sare dupa gust. Dupa ce s-au fiert cartofii, se adauga bulionul de rosii si laptele. Se lasa sa mai dea cateva clocote, se adauga patrunjelul tocat marunt, se stinge focul si se acopera. Dupa cam 10 minute, ciorba cu cartofi se drege cu galbenus de ou si smantana. Cine doreste, poate acri ciorba cu cartofi cu otet.



0
Comentarii si intrebari la: Ciorba cu cartofi

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Supa de pui cu galuste din pesmet

Intr-o oala de 5 litri punem apa impreuna cu sarea la fiert. Spalam carnea cu apa rece si...

Supa de pui cu orez

Se curata tacamurile de pui si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa primul clocot, se arunca...

Ciorba de perisoare cu leustean

Toate zarzavaturile se curata si se dau pe razatoarea mare. Se pun la calit in ulei intr-o...

Ciorba de fasole cu afumatura

Pune apa la fiert, se adauga uleiul in apa, se spala fasolea de 3-4 ori si se adauga la...

Supa de pui cu fidea

Pentru inceput pregatim supa: curatam carnea de pui si o trecem prin flacara, apoi o punem la...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...