Ciorba de dovlecei


Home » Retete-culinare » Supe,-borsuri,-ciorbe » Ciorba de dovlecei


Ciorba de dovlecei

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  


Ingrediente:

500 gr dovlecei tineri
2 morcovi
2 cepe
100 ml smantana lichida
1 legatura de marar
1 pastarnac radacina
1  patrunjel radacina
sare
zeama de lamaie pentru acrit


Mod de preparare:

Se curata ceapa, se toaca marunt, se curata morcovii si se taie rondele, se curata pastarnacul si patrunjelul si se taie cubulete mai mari. Se pun toate la fiert in apa cu putina sare. Dovleceii se curata de coaja si se taie cuburi mai mari, cu latura de aprox. 3 cm. Dupa ce legumele s-au inmuiat, se adauga dovleceii, o lingura de ulei si se acreste cu zeama de lamaie. Daca este nevoie, se completeaza cu apa inainte de a se pune dovleceii la fiert. Se mai lasa pe foc 5 minute, iar cand dovleceii s-au inmuiat, se stinge focul, se adauga smantana lichida si mararul tocat marunt. Se serveste calda.



0
Comentarii si intrebari la: Ciorba de dovlecei

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Supa de pui cu galuste din pesmet

Intr-o oala de 5 litri punem apa impreuna cu sarea la fiert. Spalam carnea cu apa rece si...

Supa de pui cu orez

Se curata tacamurile de pui si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa primul clocot, se arunca...

Ciorba de perisoare cu leustean

Toate zarzavaturile se curata si se dau pe razatoarea mare. Se pun la calit in ulei intr-o...

Ciorba de fasole cu afumatura

Pune apa la fiert, se adauga uleiul in apa, se spala fasolea de 3-4 ori si se adauga la...

Supa de pui cu fidea

Pentru inceput pregatim supa: curatam carnea de pui si o trecem prin flacara, apoi o punem la...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...