Ciorba de oua


Home » Retete-culinare » Supe,-borsuri,-ciorbe » Ciorba de oua


Ciorba de oua

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: tudora_tanase


Reteta vizualizata de: 649 ori

Vezi toate retetele bucatarului (349)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 4 portii

1 morcov, 1 telina, 1 pastarnac, 1 ceapa, sare, 1 lingura faina, putin ulei, otet de mere, 4 oua (in functie de cate persoane sunt la masa), verdeata, smantana.


Mod de preparare:

Se curata zarzavaturile, se spala si se taie mici, apoi se pun la fiert. Se face un rantas din faina cu ulei si se pune in ciorba dupa care sarati dupa gust. Dupa ce a mai fiert adaugati ouale, unul cate unul. Ciorba se acreste si se lasa sa mai fiarba 2-3 minute. Sa nu amestecati in ciorba, pentru a nu imprastia ouale, care trebuie sa iasa la suprafata. La final se adauga verdeata si smantana.



0
Comentarii si intrebari la: Ciorba de oua

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Ciorba radauteana 2

Carnea portionata se pune la fiert in apa rece cu sare si, din momentul in care incepe sa...

Supa crema de cartofi

Se curata si se taie cuburi cartofii si ceapa. Se pun intr-o oala cu ulei, sare si piper si...

Ciorba de salata verde

Spalam bine frunzele de salata si le taiem fideluta. In oala de gatit topim untul si punem la...

Ciorba de burta

Spalati bine, in mai multe ape oasele de vitel si burta. Pregatiti o oala cu 3 l de apa...

Ciorba de coaste afumate

Taiem coasta de porc in bucati potrivite, apoi o spalam cu apa calduta. Intr-o oala...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...