Ciorba de oua


Home » Retete-culinare » Supe,-borsuri,-ciorbe » Ciorba de oua


Ciorba de oua

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: tudora_tanase


Reteta vizualizata de: 822 ori

Vezi toate retetele bucatarului (349)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de luni


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 4 portii

1 morcov, 1 telina, 1 pastarnac, 1 ceapa, sare, 1 lingura faina, putin ulei, otet de mere, 4 oua (in functie de cate persoane sunt la masa), verdeata, smantana.


Mod de preparare:

Se curata zarzavaturile, se spala si se taie mici, apoi se pun la fiert. Se face un rantas din faina cu ulei si se pune in ciorba dupa care sarati dupa gust. Dupa ce a mai fiert adaugati ouale, unul cate unul. Ciorba se acreste si se lasa sa mai fiarba 2-3 minute. Sa nu amestecati in ciorba, pentru a nu imprastia ouale, care trebuie sa iasa la suprafata. La final se adauga verdeata si smantana.



0
Comentarii si intrebari la: Ciorba de oua

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Ciorba de dovlecei

Punem la inabusit intr-o oala cu 2 linguri ulei si putina apa, o ceapa taiata marunt, un...

Ciorba de salata (de post)

Salata verde se spala bine, frunza cu frunza, asa incat sa nu ramana urme de pamant, apoi se...

Ciorba de rosii cu pui

Se curata aripioarele de varfuri, se spala si se pun la fiert in apa rece. Ceapa se toaca...

Supa greceasca cu pui

Puiul se curata, se spala, se portioneaza, si se pune la fiert cu apa rece, ceapa taiata in...

Supa crema de porumb

Legumele le-am curatat, spalat si tocat marunt si le-am pus la calit in putin ulei. Am stins...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...