Ciorba de potroace


Home » Retete-culinare » Supe,-borsuri,-ciorbe » Ciorba de potroace


Ciorba de potroace

Rating   ( 1 voturi)

5 1

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 1776 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de sambata
Meniul de joi
Meniul de luni


Intreaba bucatarul

Ingrediente:

500 gr maruntaie de pasare (ficat, pipota, cap, gat, aripi, inima, gheare)
1 morcov
2 cepe
ulei
1 felie de telina radacina
500 ml de zeama de varza acra
1 pastarnac radacina
1 patrunjel radacina
1 mana de orez
1 legatura de marar
1 legatura de leustean
sare


Mod de preparare:

Maruntaiele de pasare se pun la fiert intr-o oala cu apa. Se aduna spuma cu o spumiera inainte de a incepe sa fiarba. Cand da in clocot, se pune un praf de sare si o lingura de ulei. Se lasa la fiert si dupa 5 minute se adauga zarzavatul: o ceapa tocata solzisori, morcovul taiat rondele, pastarnacul, telina si patrunjelul tocate cubulete. Dupa ce au fiert, se adauga orezul tinut 20 de minute in apa rece. Separat se pune la fiert zeama de varza cu o ceapa tocata marunt. Se da in cateva clocote si se aduna spuma formata. Se adauga peste ciorba atunci cand carnea si zarzavatul au fiert. Se potriveste de sare. Se serveste calda, cu marar si leustean tocate deasupra.



0
Comentarii si intrebari la: Ciorba de potroace

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Supa de pui cu galuste din pesmet

Intr-o oala de 5 litri punem apa impreuna cu sarea la fiert. Spalam carnea cu apa rece si...

Supa de pui cu orez

Se curata tacamurile de pui si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa primul clocot, se arunca...

Ciorba de perisoare cu leustean

Toate zarzavaturile se curata si se dau pe razatoarea mare. Se pun la calit in ulei intr-o...

Ciorba de fasole cu afumatura

Pune apa la fiert, se adauga uleiul in apa, se spala fasolea de 3-4 ori si se adauga la...

Supa de pui cu fidea

Pentru inceput pregatim supa: curatam carnea de pui si o trecem prin flacara, apoi o punem la...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...