Ciorba de pui a la grec


Home » Retete-culinare » Supe,-borsuri,-ciorbe » Ciorba de pui a la grec


Ciorba de pui a la grec

Rating   ( 1 voturi)

5 1

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: luana06


Reteta vizualizata de: 319 ori

Vezi toate retetele bucatarului (604)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de luni


Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

1 piept de pui, 2 morcovi, 1 ardei , 1 telina de marimea unui mar, 1 pastarnac, 300g smantana, 2 oua, bors, marar verde, patrunjel verde, cateva frunze de telina, piper, sare, cimbru.


Mod de preparare:

Spalam pipeptul de pui, il curatam de piele si il portionam in fasii groase de 1 cm. Intr-o cratita punem apa la fiert, adaugam bucatele de piept cand apa incepe sa fiarba si luam spuma. Ceapa, ardeiul, pastarnacul se spala, se curata si se toaca cubulete potrivite. Morcovul se curata si se spala, dupa care il dam pe razatoarea mare. Punem intr-o tigaie ulei la incins, calim morcovul pana isi lasa culoarea. Adaugam apoi peste carne. Ceapa, ardeiul, telina si pastarnacul si lasam sa fiarba la foc mic. Dupa ce morcocul s-a calit si a lasat culoare, il adaugam peste carne si fierbem la foc domol totul. Separat, amestecam cele 2 oua cu smantana. Mararul, patrunjelul si funzele de telina se toaca marunt. Dupa ce au fiert bine toate ingredientele oprim focul, adaugam verdeata tocata fin si smantana. Sfat: smantana se adauga treptat, aducand si ciorba si smantana la aceeasi temperatura pentru a nu se coagula oul.



0
Comentarii si intrebari la: Ciorba de pui a la grec

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Ciorbita de legume

Toate legumele se taie cat mai marunt si in apa cu un praf de sare se pune mai intai la fiert...

Ciorba radauteana 2

Carnea portionata se pune la fiert in apa rece cu sare si, din momentul in care incepe sa...

Supa crema de cartofi

Se curata si se taie cuburi cartofii si ceapa. Se pun intr-o oala cu ulei, sare si piper si...

Ciorba de salata verde

Spalam bine frunzele de salata si le taiem fideluta. In oala de gatit topim untul si punem la...

Ciorba de burta

Spalati bine, in mai multe ape oasele de vitel si burta. Pregatiti o oala cu 3 l de apa...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...