Ciorba de pui a la grec


Home » Retete-culinare » Supe,-borsuri,-ciorbe » Ciorba de pui a la grec


Ciorba de pui a la grec

Rating   ( 1 voturi)

5 1

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: luana06


Reteta vizualizata de: 265 ori

Vezi toate retetele bucatarului (582)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

1 piept de pui, 2 morcovi, 1 ardei , 1 telina de marimea unui mar, 1 pastarnac, 300g smantana, 2 oua, bors, marar verde, patrunjel verde, cateva frunze de telina, piper, sare, cimbru.


Mod de preparare:

Spalam pipeptul de pui, il curatam de piele si il portionam in fasii groase de 1 cm. Intr-o cratita punem apa la fiert, adaugam bucatele de piept cand apa incepe sa fiarba si luam spuma. Ceapa, ardeiul, pastarnacul se spala, se curata si se toaca cubulete potrivite. Morcovul se curata si se spala, dupa care il dam pe razatoarea mare. Punem intr-o tigaie ulei la incins, calim morcovul pana isi lasa culoarea. Adaugam apoi peste carne. Ceapa, ardeiul, telina si pastarnacul si lasam sa fiarba la foc mic. Dupa ce morcocul s-a calit si a lasat culoare, il adaugam peste carne si fierbem la foc domol totul. Separat, amestecam cele 2 oua cu smantana. Mararul, patrunjelul si funzele de telina se toaca marunt. Dupa ce au fiert bine toate ingredientele oprim focul, adaugam verdeata tocata fin si smantana. Sfat: smantana se adauga treptat, aducand si ciorba si smantana la aceeasi temperatura pentru a nu se coagula oul.



0
Comentarii si intrebari la: Ciorba de pui a la grec

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Supa crema de dovlecei

Curatam cartofii si dovleceii si ii taiem cuburi mai mari. Intr-o cratita calim in putin ulei...

Ciorba de cocos

Am portionat cocosul, dand deoparte pulpele si pieptul, pe care le-am folosit la o...

Ciorba de dovlecel cu lapte batut

Dovleacul l-am curatat si l-am taiat cubulete. Ceapa si morcovul le-am curatat, spalat si...

Supa de rosii cu galuste

Curatam cartofi, dovleceii si morcovul si le taiem bucati. Punem legumele intr-o oala cu apa...

Ciorba de fasole boabe

Se spala fasolea in mai multe ape. De obicei, se lasa in apa de seara pana dimineata sa se...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...