Ciorba de pui cu rosii


Home » Retete-culinare » Supe,-borsuri,-ciorbe » Ciorba de pui cu rosii


Ciorba de pui cu rosii

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 1838 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de marti
Meniul de luni
Meniul de miercuri
Meniul de miercuri
Meniul de miercuri


Intreaba bucatarul

Ingrediente:

800 gr de carne de pui (spinare, aripi, pulpe, ciocanele, piept)
600 gr de rosii coapte
2 cepe
piper
ulei
sare
1/2 lingurita de zahar
50 gr de orez
1 legatura de patrunjel verde


Mod de preparare:

Bucatile de carne de pui se pun la fiert intr-o oala cu apa. Se aduna spuma cu spumiera inainte sa inceapa apa sa fiarba. Dupa 10 minute se adauga ceapa tocata si se sareaza zeama. Se lasa sa fiarba la foc mijlociu, pana cand carnea s-a fiert bine. Intr-o alta craticioara se pun la fiert in putina apa rosiile taiate bucati. Dupa ce dau in clocot, se lasa sa fiarba 5 minute, apoi se scot cu o paleta si se piseaza cu o furculita. Orezul se tine in apa rece 30 de minute si se adauga in ciorba atunci cand carnea a fiert, impreuna cu o lingura de ulei. Se fierbe 10 minute, apoi se adauga rosiile, un praf de piper si zaharul. Se da in clocot si se stinge. Se serveste calda, cu patrunjel verde tocat deasupra.



0
Comentarii si intrebari la: Ciorba de pui cu rosii

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Supa de pui cu galuste din pesmet

Intr-o oala de 5 litri punem apa impreuna cu sarea la fiert. Spalam carnea cu apa rece si...

Supa de pui cu orez

Se curata tacamurile de pui si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa primul clocot, se arunca...

Ciorba de perisoare cu leustean

Toate zarzavaturile se curata si se dau pe razatoarea mare. Se pun la calit in ulei intr-o...

Ciorba de fasole cu afumatura

Pune apa la fiert, se adauga uleiul in apa, se spala fasolea de 3-4 ori si se adauga la...

Supa de pui cu fidea

Pentru inceput pregatim supa: curatam carnea de pui si o trecem prin flacara, apoi o punem la...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...