Supe, borsuri, ciorbe


Supe, borsuri, ciorbe


Anghinare
Ardei
Bacon
Berbecut
Bors
Branza
Branza Cedar
Broccoli
Busuioc
Capsuni
Carnati
Cartofi
Cartofi dulci
Cascaval
Castraveti
Ceapa
Ceapa verde
Ciuperci
Conopida
Creveti
Curcan
Dovleac
Dovlecei
Faina
Fasole
Fasole verde
Ficat de curcan
Ficat de gasca
Ficat de porc
Ficat de pui
Ficat de rata
Frisca
Gasca
Ghimbir
Gogosar
Gris
Gulie
Gutui
Hrean
Iaurt
Lamaie
Lapte
Linte
Loboda
Margarina
Mazare
Mere
Miel
Morcovi
Nuci
Oaie
Oregano
Orez
Oua
Parmezan
Pastarnac
Paste
Pepene rosu
Pere
Peste
Porc
Portocale
Porumb
Praz
Pui
Raci
Rata
Rodie
Rosii
Rozmarin
Salata
Salvie
Sfecla
Smantana
Spanac
Sparanghel
Stafide
Stevie
Telina
Tofu
Unt
Urzici
Usturoi
Vanat
Varza
Varza acra
Varza de Bruxelles
Vinete
Visine
Vita

Au fost gasite: 576 inregistrari



Avgolemono (supa greceasca)

Se pune la fiert supa cu orezul si legumele taiate la robot sau pe razatoare. Se fierb 20...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de mitinita

Bautura de ardei

Se amesteca cu blenderul ardeiul, rosia, ceapa, usturoiul, lamaita si 3-4 linguri suc de...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Bors bucovinean de vita

Carnea se taie bucati mai mici si se pune la fiert in apa cu sare. Se spumeaza si se pune...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de alinam

Bors calugaresc

Se curata sfecla de coaja, se taie batoane mici de 2-3 cm si se pune la fiert cu apa calda. Se...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de luana06

Bors cu afumatura

Incepem prin a spala bine scarita pe care apoi o taiem in bucatele si o punem la fiert. Cand...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de deyutzky

Bors cu ciuperci

Pentru borsul cu ciuperci, se curata, se spala si se taie zarzavaturile. Se pun intr-o oala la...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de 27ralu

Bors cu legume

Taiem toate legumele in cubulete mici. Punem la fiert ceapa, morcovul si ardeiul. Cand acestea...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de deyutzky

Bors cu perisoare

Se amesteca carnea tocata marunt cu ceapa, ouale batute, orezul spalat si scurs si patrunjelul...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Bors cu perisoare de vita

Oasele se fierb in apa cu sare si ceapa cca 1 ora si 30 de minute, apoi se strecoara....

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de alinam

Bors cu perisoare din dovlecei

Se curata si se spala legumele, apoi se taie dupa preferinta. Se pun la fiert morcovii si...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de tudora_tanase

Bors cu sfecla rosie

Sfecla se cur??????? ???i se taie fidelu?????. Sfecla se pune la fiert în 2...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de lucianna

Bors cu stevie

Ceapa taiata marunt se inabusa in ulei. Se adauga apa si sare. Cand incepe sa clocoteasca se...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de eminul

Bors cu stevie

Se curata si se opareste stevia, se pune la foc cu apa fiarta, o ceapa tocata, o lingurita de...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de aglaia

Bors de berbec cu bureti

Carnea se taie bucati egale, se opareste si se pune la fiert cca 2 ore. Pe parcurs se pun merele...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de alinam

Bors de bureti

Legumele curatate si spalate, taiate marunt impreuna cu o ceapa (solzisori) se pun la fiert in 2...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de luana06

Bors de cartofi

Se pun la fiert 2 l de apa cu sare. Cand clocoteste, se adauga zarzavaturile curatate, taiate...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de 27ralu

Bors de ciuperci

Morcovul si patrunjelul se curata si se da pe razatoare mare. Se pun la fiert cu apa impreuna cu...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de eminul

Bors de crap

Intr-o oala se pune apa la fiert, cand clocoteste se adauga ceapa taiata marunt, rosia si...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Bors de dovlecei

Se curata dovleceii, se taie bucatele, se pun la fiert cu apa rece, ceapa taiata marunt si...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Bors de dovlecei cu carne

Se spala si se curata dovleceii, dupa care se taie transversal si se scobesc cu ajutorul unei...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de luana06



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Supa de pui cu galuste din pesmet

Intr-o oala de 5 litri punem apa impreuna cu sarea la fiert. Spalam carnea cu apa rece si...

Supa de pui cu orez

Se curata tacamurile de pui si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa primul clocot, se arunca...

Ciorba de perisoare cu leustean

Toate zarzavaturile se curata si se dau pe razatoarea mare. Se pun la calit in ulei intr-o...

Ciorba de fasole cu afumatura

Pune apa la fiert, se adauga uleiul in apa, se spala fasolea de 3-4 ori si se adauga la...

Supa de pui cu fidea

Pentru inceput pregatim supa: curatam carnea de pui si o trecem prin flacara, apoi o punem la...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...