Supe, borsuri, ciorbe


Supe, borsuri, ciorbe


Anghinare
Ardei
Bacon
Berbecut
Bors
Branza
Branza Cedar
Broccoli
Busuioc
Capsuni
Carnati
Cartofi
Cartofi dulci
Cascaval
Castraveti
Ceapa
Ceapa verde
Ciuperci
Conopida
Creveti
Curcan
Dovleac
Dovlecei
Faina
Fasole
Fasole verde
Ficat de curcan
Ficat de gasca
Ficat de porc
Ficat de pui
Ficat de rata
Frisca
Gasca
Ghimbir
Gogosar
Gris
Gulie
Gutui
Hrean
Iaurt
Lamaie
Lapte
Linte
Loboda
Margarina
Mazare
Mere
Miel
Morcovi
Nuci
Oaie
Oregano
Orez
Oua
Parmezan
Pastarnac
Paste
Pepene rosu
Pere
Peste
Porc
Portocale
Porumb
Praz
Pui
Raci
Rata
Rodie
Rosii
Rozmarin
Salata
Salvie
Sfecla
Smantana
Spanac
Sparanghel
Stafide
Stevie
Telina
Tofu
Unt
Urzici
Usturoi
Vanat
Varza
Varza acra
Varza de Bruxelles
Vinete
Visine
Vita

Au fost gasite: 576 inregistrari



Ciorba de loboda

Loboda am curatat-o si spalat-o bine, in mai multe ape. Ceapa, morcovul, pastarnacul si ardeiul...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ciorba de vita

Se spala bine oasele, se oparesc, apoi se pun la fiert si se aduna din cand in cand spuma. Se...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii

Bors de salata cu omleta

Salata se desface foaie cu foaie si se spala bine in apa rece. Ceapa se taie marunt si se pune...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa crema de broccoli cu rodie si creveti

In uleiul incins se calesc ceapa tocata marunt, morcovul taiat rondele si usturoiul. Se adauga...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Supa japoneza miso

Se pune dashiul intr-o strecuratoare si se pune la fiert cu apa. Se scoate dashiul si se lasa...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de mitinita

Ciorba de loboda

Curatam cartofii si morcovi (ii spalam). Cartofi ii taiem cuburi, iar morcovul il dam prin...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de adriana

Supa de carne cu legume

Se taie carnea in bucati mici si se pune la fiert in apa cu sare. Cand clocoteste, se ridica...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Ciorba de crap

Intr-o oala se pune apa la fiert, cand clocoteste se adauga ceapa taiata marunt, rosia si...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Ciorba din maruntaie de miel

Maruntaiele de miel se curata de pielite si se pun la fiert in apa cu sare pentru 10-15 minute....

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de admin

Supa de ceapa reteta clasica

La aceasta reteta trebuie folosite cat mai multe feluri de ceapa, dar obligatoriu si praz. Toata...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

reteta testata
0 comentarii
trimisa de admin

Supa crema de mazare

Curatam morcovul, cartoful, ceapa le taiem bucati potrivite si le punem la fiert in apa cu...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Galuste de gris pentru supa

Intr-un castron spargem ouale si le batem foarte bine cu o furculita sau un tel mic, pentru a fi...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de luana06

Ciorba de salata dreasa cu ou

Salata am spalat-o bine si am taiat-o in bucati marisoare. Ceapa am tocat-o marunt si am pus-o...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ciorba de peste cu somn, platica si rosioara

Pestele se curata si se portioneaza. Apoi se spala bine, insa nu se tine mult timp in apa, sa nu...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

reteta testata
1 comentarii
trimisa de Mamon

Ciorba de perisoare a la grec

Amestecam carnea cu 3 linguri de orez, patrunjel (uscat am pus eu) sare, piper, 1 ou si...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Supa de ceapa

Se caleste ceapa in uleiul incins pana devine aurie. Adaugi faina si o prajesti putini, apoi...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de mitinita

Ciorba de fasole cu afumatura

Pune apa la fiert, se adauga uleiul in apa, se spala fasolea de 3-4 ori si se adauga la fiert....

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de burta

Spalati bine, in mai multe ape oasele de vitel si burta. Pregatiti o oala cu 3 l de apa...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa de pui cu taitei

Se spala tacamul de pui si se pune in apa la fiert. Intre timp curatam legumele si le spalam....

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de maiarux

Ciorba de dovlecel

Am tocat ceapa marunt si am pus-o la calit in putin ulei. Morcovul, pastarnacul si radacina de...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Sim0na



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Supa de pui cu galuste din pesmet

Intr-o oala de 5 litri punem apa impreuna cu sarea la fiert. Spalam carnea cu apa rece si...

Supa de pui cu orez

Se curata tacamurile de pui si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa primul clocot, se arunca...

Ciorba de perisoare cu leustean

Toate zarzavaturile se curata si se dau pe razatoarea mare. Se pun la calit in ulei intr-o...

Ciorba de fasole cu afumatura

Pune apa la fiert, se adauga uleiul in apa, se spala fasolea de 3-4 ori si se adauga la...

Supa de pui cu fidea

Pentru inceput pregatim supa: curatam carnea de pui si o trecem prin flacara, apoi o punem la...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...