Supa crema de broccoli


Home » Retete-culinare » Supe,-borsuri,-ciorbe » Supa crema de broccoli


Supa crema de broccoli

Rating   ( 1 voturi)

5 1

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: maiarux


Reteta vizualizata de: 1130 ori

Vezi toate retetele bucatarului (160)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de sambata
Meniul de miercuri
Meniul de marti


Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mic
Tip reteta: Reteta de post

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 4 portii

500 g broccoli, 1 ceapa mare, 2-3 morcovi, 1,5 l apa, 5 catei de usturoi, sare, boia dulce, 3 felii de paine neagra, 2 catei de usturoi, 2 felii unt pentru crutoane.


Mod de preparare:

Se curata morcovii si ceapa, se taie si pe pun la fiert 20 minte. Broccoliul se desface in buchetele, iar cotorul se curata si se taie felii, apoi se adauga peste restul legumelor la fiert pentru inca 15 minute. Dupa ce au fiert toate legumele, le scoatem intr-un bol si le pasam cu blenderul, apoi adaugam si usturoiul pisat. Treptat adaugam si zeama ramasa. Cantitatea de zeama si legume trebuie sa fie de 1:1. Condimentam cu sare dupa gust. Boiaua dulce o presaram in farfurie pentru decor. Taiem painea cat mai mic posibil. Punem untul in tigaie la incins, adaugam painea si usturoiul pisat si lasam sa se rumeneasa. Servim crutoanele desupra supei. Pofta buna!



0
Comentarii si intrebari la: Supa crema de broccoli

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Supa de pui cu galuste din pesmet

Intr-o oala de 5 litri punem apa impreuna cu sarea la fiert. Spalam carnea cu apa rece si...

Supa de pui cu orez

Se curata tacamurile de pui si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa primul clocot, se arunca...

Ciorba de perisoare cu leustean

Toate zarzavaturile se curata si se dau pe razatoarea mare. Se pun la calit in ulei intr-o...

Ciorba de fasole cu afumatura

Pune apa la fiert, se adauga uleiul in apa, se spala fasolea de 3-4 ori si se adauga la...

Supa de pui cu fidea

Pentru inceput pregatim supa: curatam carnea de pui si o trecem prin flacara, apoi o punem la...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...