Supa crema de telina


Home » Retete-culinare » Supe,-borsuri,-ciorbe » Supa crema de telina


Supa crema de telina

Rating   ( 1 voturi)

5 1

Voteaza reteta culinara  


Ingrediente:

500 gr de radacina de telina
50 gr de unt
100 gr de parmezan ras
1 ceapa
1 fir de praz
2 cartofi
sare
piper


Mod de preparare:

Se curata telina, ceapa si prazul, se taie in bucati destul de mari si se pun la fiert in 2 litri de apa. Dupa ce s-au inmuiat putin se adauga cartofii curatati si taiati in patru. Dupa ce au fiert legumele, se scot din apa, se paseaza cu un robot de bucatarie sau folosind o sita. Piureul astfel obtinut se pune in apa in care au fiert legumele. Se pune pe foc, se fierbe 5 minute, dupa care se adauga parmezanul, untul, sare si piper. Daca mai este nevoie, se poate pasa inca o data. Se serveste calda, cu crutoane de paine.



0
Comentarii si intrebari la: Supa crema de telina

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Supa de pui cu galuste din pesmet

Intr-o oala de 5 litri punem apa impreuna cu sarea la fiert. Spalam carnea cu apa rece si...

Supa de pui cu orez

Se curata tacamurile de pui si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa primul clocot, se arunca...

Ciorba de perisoare cu leustean

Toate zarzavaturile se curata si se dau pe razatoarea mare. Se pun la calit in ulei intr-o...

Ciorba de fasole cu afumatura

Pune apa la fiert, se adauga uleiul in apa, se spala fasolea de 3-4 ori si se adauga la...

Supa de pui cu fidea

Pentru inceput pregatim supa: curatam carnea de pui si o trecem prin flacara, apoi o punem la...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...