Supa de fasole cu peste afumat


Home » Retete-culinare » Supe,-borsuri,-ciorbe » Supa de fasole cu peste afumat


Supa de fasole cu peste afumat

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: VeveritaPofticioasa


Reteta vizualizata de: 1581 ori

Vezi toate retetele bucatarului (82)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de sambata
Meniul de marti


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 2 portii

1 conserva de fasole alba, 100g file de hering sau pastrav afumat, 1 ceapa, 2 catei usturoi, 2 morcovi, 400 ml apa, 1 lingurita ulei de masline, rozmarin proaspat, patrunjel proaspat, chilli macinat, 1 lingurita suc de lamaie , sare, piper.


Mod de preparare:

Se toaca ceapa, usturoiul si morcovii, apoi se calesc 2-3 minute in uleiul de masline, la foc mare. Se adauga firele de rozmarin proaspat, apoi fasolea (dupa ce ati scurs lichidul din conserva). Se micsoreaza focul si se toarna apa. Se asezoneaza (aveti grija cata sare puneti, pentru ca pestele afumat e de obicei destul de sarat). Dupa vreo 5 minute, se adauga pestele rupt in bucatele (dupa ce v-ati asigurat ca nu mai are oase). Se mai lasa sa fiarba inca 10 minute. Se pun 3/4 din supa intr-un vas separat si se paseaza cu un blender. Apoi se pune piureul astfel obtinut inapoi in oala si se amesteca bine. Se adauga patrunjelul proaspat tocat si sucul de lamaie.



0
Comentarii si intrebari la: Supa de fasole cu peste afumat

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Supa de pui cu galuste din pesmet

Intr-o oala de 5 litri punem apa impreuna cu sarea la fiert. Spalam carnea cu apa rece si...

Supa de pui cu orez

Se curata tacamurile de pui si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa primul clocot, se arunca...

Ciorba de perisoare cu leustean

Toate zarzavaturile se curata si se dau pe razatoarea mare. Se pun la calit in ulei intr-o...

Ciorba de fasole cu afumatura

Pune apa la fiert, se adauga uleiul in apa, se spala fasolea de 3-4 ori si se adauga la...

Supa de pui cu fidea

Pentru inceput pregatim supa: curatam carnea de pui si o trecem prin flacara, apoi o punem la...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...