Supa de pui cu taitei


Home » Retete-culinare » Supe,-borsuri,-ciorbe » Supa de pui cu taitei


Supa de pui cu taitei

Rating   ( 2 voturi)

5 2

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: maiarux


Reteta vizualizata de: 1129 ori

Vezi toate retetele bucatarului (160)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de vineri
Meniul de luni
Meniul de joi
Meniul de joi
Meniul de miercuri


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 6 portii

1 piept de pui, 1 ceapa mare, 3 morcovi, 500 g telina radacina, 3 cartofi medii, 1 pastarnac sau radacina de patrunjel, 300 g taitei, patrunjel, sare, piper.


Mod de preparare:

Se taie fasii subtiri pieptul de pui si se pune in apa la fiert. Dupa ce da in fiert si se formeaza spuma, aceasta se scoate cu spumiera, apoi se pun legumele (morcovul taiat felii, ceapa intreaga, albitura si telina taiate cat mai mari si catrofii taiati in 6 bucati). Dupa ce au fiert legumele, se scot adin supa pastarnacul, telina si ceapa si se pun pentru 3-4 minute la fiert in supa taiteii. Se condimenteaza cu sare si piper si se pune patrunjelul tocat marunt. 



0
Comentarii si intrebari la: Supa de pui cu taitei

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Supa de pui cu galuste din pesmet

Intr-o oala de 5 litri punem apa impreuna cu sarea la fiert. Spalam carnea cu apa rece si...

Supa de pui cu orez

Se curata tacamurile de pui si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa primul clocot, se arunca...

Ciorba de perisoare cu leustean

Toate zarzavaturile se curata si se dau pe razatoarea mare. Se pun la calit in ulei intr-o...

Ciorba de fasole cu afumatura

Pune apa la fiert, se adauga uleiul in apa, se spala fasolea de 3-4 ori si se adauga la...

Supa de pui cu fidea

Pentru inceput pregatim supa: curatam carnea de pui si o trecem prin flacara, apoi o punem la...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...