Supa de rosii cu branza telemea


Home » Retete-culinare » Supe,-borsuri,-ciorbe » Supa de rosii cu branza telemea


Supa de rosii cu branza telemea

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 2043 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de duminica


Intreaba bucatarul

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 6 portii

1,5 kg de rosii bine coapte
3 morcovi
2 cepe
1 felie de radacina de telina
1 lingurita de zahar
ulei
sare
piper
1 legatura de patrunjel verde
100 gr de orez
1 ardei gras
250 gr de branza telemea


Mod de preparare:

Rosiile se pun cateva secunde in apa clocotita. Se scot si se curata de pielita, apoi se dau pe razatoare sau se paseaza cu un robot de bucatarie. Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste la foc mic in putin ulei. Se adauga morcovii si telina tocate cubulete. Se mai calesc putin si se padauga un litru de apa. Se lasa la fiert 10 minute. Se adauga apoi rosiile pregatite mai devreme si ardeiul tocat marunt. Se sareaza si se lasa la fiert 30-40 de minute, la foc mic. Se mai adauga putina apa, daca este nevoie. Se adauga orezul fiert separat in putina apa. Se mai da un clocot, se pipereaza zi se potriveste de sare. Se serveste rece, cu patrunjel tocat deasupra si impreuna cu cubulete de branza telemea si paine prajita.



0
Comentarii si intrebari la: Supa de rosii cu branza telemea

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Supa de pui cu galuste din pesmet

Intr-o oala de 5 litri punem apa impreuna cu sarea la fiert. Spalam carnea cu apa rece si...

Supa de pui cu orez

Se curata tacamurile de pui si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa primul clocot, se arunca...

Ciorba de perisoare cu leustean

Toate zarzavaturile se curata si se dau pe razatoarea mare. Se pun la calit in ulei intr-o...

Ciorba de fasole cu afumatura

Pune apa la fiert, se adauga uleiul in apa, se spala fasolea de 3-4 ori si se adauga la...

Supa de pui cu fidea

Pentru inceput pregatim supa: curatam carnea de pui si o trecem prin flacara, apoi o punem la...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...