Tort din biscuiti


Home » Retete-culinare » Torturi » Tort din biscuiti


Tort din biscuiti

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: gaby_gabytza


Reteta vizualizata de: 832 ori

Vezi toate retetele bucatarului (204)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

500 g biscuiti
Pentru crema:
400 g branza vaci
200 ml frisca
50 ml smantana
200 g zahar pudra
1esenta vanilie
1 lingurita colorant rosu
Pentru decor:
200 ml smantana
100 g zahar
1 lingurita colorant albastru
ciocolata


Mod de preparare:

Pregatim un sirop din 150 ml apa si 1 lingura zahar si le punem la fiert pana se topeste zaharul. Trecem biscuiti prin sirop si ii asezam in tava. Pentru crema, amestecam branza cu smantana si zaharul. Mixam frisca cu lingurita de colorant si o rasturnam peste branza. Mixam putin impreuna si adaugam esenta. Rasturnam peste blatul din biscuiti si ungem crema pe toata suprafata de biscuiti si deasupra adaugam alt rand de biscuiti dati prin sirop decoram cu smantana mixata cu zaharul pana rezulta o fisca consistenta si la final adaugam colorantul. Imbracam tortul in frisca si dam la frigider 10 minute. Scoatem de la frigider si decoram cu ciocolata razuita si dam din nou la frigider cca 2 ore



0
Comentarii si intrebari la: Tort din biscuiti

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Tort de morcovi

Ouale si zaharul se mixeaza, se adauga esenta de vanilie, nucsoara, scortisoara si uleiul. Se...

Tort cu crema de zahar ars

Mai intai am pregatit crema de zahar ars. Am fiert laptele si l-am lasat sa se raceasca...

Tort cu ciocolata

Ciocolata neagra, ciocolata cu lapte le punem la topit in laptele fierbinte, apoi lasam sa se...

Tort amandina

Mai intai am pregatit blatul: albusurile le-am batut spuma impreuna cu un praf de sare,...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...