Tort pentru mama


Home » Retete-culinare » Torturi » Tort pentru mama


Tort pentru mama

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: daniela-86


Reteta vizualizata de: 719 ori

Vezi toate retetele bucatarului (498)

Intreaba bucatarul
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

1 blat de tort din comert(eu am folosit doar 2 foi)
crema
4 oua
500 g frisca
1 plic gelatina
esenta de lamaie
capsuni
200 g zahar
decor
cirese
capsuni


Mod de preparare:

Ouale impreuna cu zaharul se bat bine,pana devin ca o crema. Se pun pe baie de abur pana cand crema se ingroasa. Frisca se bate bine gelatina se pune la inmuiat cu 3 linguri de suc de fructe, se lasa sa se hidrateze, dupa care se pune pe baie de aburi pana se dizolva total. Se amesteca cu crema de ou racita, frisca, esenta de lamaie se tapeteaza o tava cu pereti detasabili cu folie alimentara. Se aseaza prima foaie se insiropeaza, se adauga 1/3 din crema, adaugam si capsuni, a 2 foaie cu grija, insiropam, adaugam restul de crema si decoram dupa plac



0
Comentarii si intrebari la: Tort pentru mama

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Tort de morcovi

Ouale si zaharul se mixeaza, se adauga esenta de vanilie, nucsoara, scortisoara si uleiul. Se...

Tort cu crema de zahar ars

Mai intai am pregatit crema de zahar ars. Am fiert laptele si l-am lasat sa se raceasca...

Tort cu ciocolata

Ciocolata neagra, ciocolata cu lapte le punem la topit in laptele fierbinte, apoi lasam sa se...

Tort amandina

Mai intai am pregatit blatul: albusurile le-am batut spuma impreuna cu un praf de sare,...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...