Tort teren de fotbal


Home » Retete-culinare » Torturi » Tort teren de fotbal


Tort teren de fotbal

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: Veronica22


Reteta vizualizata de: 658 ori

Vezi toate retetele bucatarului (42)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

Pentru blat: 5 oua, 5 linguri apa, 5 linguri zahar, 2 plicuri zahar vanilinat, 10 linguri faina, 1 praf de copt. Pentru crema: 5 budinci de vanilie, 1 pachet margarina pentru creme, 15 linguri de zahar, 1,5 litru lapte. Pentru decor: nuca de cocos verde.


Mod de preparare:

Albusurile se bat impreuna cu apa, adaugam zaharul si cele doua plicuri de zahar vanilinat. Dupa ce zaharul s-a topit, se adauga si galbenusurile. Incorporam apoi amestecand usor si faina impreuna cu praful de copt. Compozitia se coace in tava dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt. Vom pregati in acest mod 3 foi de blat. Crema: budincile, laptele si zaharul se fierb impreuna. Se acopera budinca cu folie alimentara si se lasa la rece. Dupa ce s-a racit se adauga si margarina mixandu-se impreuna pana obtinem o crema spumoasa. Cu acesta umplem tortul. De asemenea, pe dinafara punem tot crema si apoi imitam gazonul, folosind nuca de cocos verde.



0
Comentarii si intrebari la: Tort teren de fotbal

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Tort cu crema de zahar ars

Mai intai am pregatit crema de zahar ars. Am fiert laptele si l-am lasat sa se raceasca...

Tort cu ciocolata

Ciocolata neagra, ciocolata cu lapte le punem la topit in laptele fierbinte, apoi lasam sa se...

Tort amandina

Mai intai am pregatit blatul: albusurile le-am batut spuma impreuna cu un praf de sare,...

Tort de mere cu frisca

Se spala merele si se curata de coaja. Se folosesc initial 1,3 kg de mere. Merelor li se...

Tort in doua culori

Pentru blat galbenusurile trebuie amestecate cu 4 linguri zahar si doua de ulei. Albusurile...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...