Retete culinare de post


Retete de post

Au fost gasite: 487 inregistrari


Sarmale cu ciuperci

Ceapa o tocam si o calim in putin ulei, adaugam morcovul dat prin razatoare, ardeiul tocat,...

Retete-culinare » Retete vegetariene

0 comentarii
trimisa de gaby_gabytza

Negresa de post

Toate ingredientele se pun intr-un castron si se mixeaza foarte bine. Tapetam o tava cu hartie...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de manolecarmen

Rulada cu dovleac

Se amesteca apa minerala cu uleiul si un praf de sare. Se adauga faina pana iese un aluat tare,...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de LALY

Zarzavat pentru ciorba

Se spala, se curata si se dau pe razatoarea mare legumele. Se spala si se toaca frunzele de...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de maiarux

Cus cus cu legume si ciuperci

Se pune la fiert apa cu doua linguri de ulei si putina sare. Cand incepe sa clocoteasca se...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de maiarux

Pasta de fasole

Se spala fasolea si se lasa la inmuiat in apa calduta. Se taie morcovul, telina, pastarnacul si...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de LALY

Pui cu lapte si cartofi cu mustar

Pregatirea celor doua preparate se face oarecum simultam, la cuptor vor merge in acelasi timp....

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Supa crema de broccoli

Se curata morcovii si ceapa, se taie si pe pun la fiert 20 minte. Broccoliul se desface in...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de maiarux

Sarmale cu orez si morcovi

Se toaca ceapa, se caleste in ulei. Morcovi si telina se razuiesc, apoi se calesc cu ceapa. Se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Compot de piersici

Se spala piersicile bine. Se pun in borcane cat sa acopere jumatate de borcan (in jur de 5-6 buc...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de cassady

Cartofi copti la cuptor cu rozmarin

Cartofii se taie in 4 si se pun intr-un bol. Peste ei se adauga usturoiul taiat marunt, uleiul,...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de deyutzky

Ciorba de fasole boabe

Se spala fasolea in mai multe ape. De obicei, se lasa in apa de seara pana dimineata sa se...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de maiarux

Ardei umpluti cu varza

Se spala si se indeparteaza cotorul la ardei. Se spala si se toaca varza. Se curata, se spala si...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de maiarux

Chipsuri de cartofi la cuptor

Se freaca bine cartofii sub apa rece pentru a le inlatura cojile si apoi se usuca. Cu un cutit...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Orez cu linte

Spala lintea si orezul. Fierbe lintea si 5 cani de apa cu 3/4 lingura de sare timp de 10 minute....

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pastai cu mujdei de usturoi si mamaliguta

Ceapa, morcovul, usturoiul se curata, spala si se taie marunt. Punem la calit usturoiul, ceapa...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Supa de mazare

Se toaca marunt ceapa, usturoiul, ardeiul, patrunjelul si se calesc in ulei incins 3 minute. Se...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Clatite de post cu gem

Se amesteca toate ingredientele si se bat bine pana se obtine o pasta de consistenta unei...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa de porumb cu chimen

Boabele de porumb se trec printr-un jet de apa si se lasa la scurs, iar ceapa si prazul se taie...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Tocana de orez la borcan

Se pune uleiul cu putina apa la incins. Se curata ceapa, morcovul si telina, apoi se dau pe...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de cassady

Mancare de ciuperci

1. Calim ceapa. Cand este sticloasa, adaugam boiaua, punem ciupercile si mestecam. Nu trebuie...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de IonelaB

Spaghete cu sos de ciuperci

Fierbem apa, adaugam sare si cand clocoteste apa adaugam spaghetele. Le fierbem al dente apoi le...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii

Sarmalute cu ciuperci in foi de varza

Am calit ceapa tocata in ulei, pana s-a inmuiat putin. Am adaugat ciupercile (spalate, scurse si...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Placinta cu nuca

Se face un aluat din faina, drojdie, sare, apa si se lasa la crescut ½ ora. Miezul de...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii

Salata verde cu morcovi si rosii

Se spala salata si se scuge bine de apa. Se rupe bucati cu mana. Castravetii se curata de coaja...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de gaby_gabytza

Praz cu masline

Prazul, curatat si spalat, se taie in bucati de 4-5 cm lungime. Se opareste in apa cu sare, apoi...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciulama cu ciuperci

Se clatesc ciupercile si se lasa la scurs. Se pune la topit untul, dupa care adaugam faina...

Retete-culinare » Retete vegetariene

0 comentarii
trimisa de maiarux

Snitele de soia

Intr-o oala punem la fiert 2 litri cu apa, delikat, piper si doua foi de dafin. Cufundam...

Retete-culinare » Retete vegetariene

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa crema de rosii cu dovlecel

Oparim rosiile si le curatam de pielita. Dovleceii se taie cubulete, iar ceapa, morcovul, telina...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de LALY

Salata de varza

Curatam varza de primele frunze, o spalam si o taiem fideluta. Curatam, spalam si dam pe...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de maiarux



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...