Retete Culinare, mancaruri si preparate culinare delicioase


Retetele bucatarului NEGRU_RAMONA



Paste cu rosii cherry si branza

Se taie ceapa ?…?¸i se caleste în ulei de m?„?’sline al?„?’turi de frunzele...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Paste cu ton din conserva

Se scurge uleiul din conserva de ton intr-o tigaie. Se curata catelul de usturoi si se taie...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Tort cu visine si frisca

Se incalzeste cuptorul la 180°C. Se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina o forma cu...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Somon cu sos de stridii si ciuperci

Se taie somonul in 4 bucati si se inveleste fiecare bucata intr-o felie de bacon. Sosul este...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Banane prajite

Amestecam faina de orez, zaharul brun, fulgii de cocos, apa, sarea, semintele de susan si...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Prajitura cu ciocolata si bezea

Preincalzim cuptorul la 160°C. Biscuitii ii macinam si ii amestecam cu untul topit. Ii punem...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Tiramisu cu crema mascarpone

Se procedeaza astfel: se prepara cafeaua din: 500 ml apa fiarta, 2 linguri zahar si 4 linguri...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Chitici prajiti

Curatam pestisorii si ii spalam, ii saram dupa care ii dam prin faina si malai. Se prajesc in...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Peste cu masline

Pentru inceput curatam pestele, il taiem felii si il asezam intr-o tava. Peste el se pune putina...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Salata de gulii stropita cu lamaie

Curatam si spalam bine guliile dupa care le dam prin razatoare. Peste acestea adaugam uleiul,...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Compot de cirese

Mai intai trebuie sa prepari un sirop din apa, zahar si vanilie. Cireselor le trebuie scoase...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Varza pane

Cele 2 verze se spala bine si se oparesc timp de 10 minute in apa cu sare. Le scurgem bine si le...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Chiftelute de dovlecei

Pentru inceput trebuie sa curatam dovleceii si sa-i trecem prin razatoare. Se presara sare si se...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Chiftelute de praz

Prazul se curata, se pune la fiert in apa cu sare si se trece prin masina de tocat. Tocatura...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Savarine

Pentru inceput se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat cu zaharul pana devin o...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Cornulete cu scortisoara

Untura se freaca cu cacaoa si zaharul pana ce se face spuma. Adaugam praful de copt dizolvat...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Tort cu biscuiti

Se separa albusurile de galbenusuri, cele din urma frecandu-se cu untul si zaharul. Biscuitii se...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Prajitura cu crema de fructe

Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se fac spuma. Separat se freaca margarina, dupa care se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Eclere

Se pune la fiert apa cu uleiul la care se adauga un praf de sare. Dupa ce da in clocot se iau de...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Bezele cu gust de cafea

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem cu mixerul pana ce se fac spuma. Adaugam...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Gogosi pufoase

Faina si drojdia se amesteca cu jumatate din cantitatea de lapte, dupa care se lasa la dospit....

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Prajitura de post cu nuca

Compozitia o preparam prin amestecarea nucilor pisate impreuna cu romul, cacaoa, sarea, praful...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Prajitura cu prune

Amestecam intr-un castron galbenusurile cu zaharul, adaugam faina, praful de copt, laptele, iar...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Prajitura trandafir

Frecam bine drojdia cu doua lingurite de zahar si foarte putin lapte pana ce obtinem o crema....

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Prajitura cu mere

Taiem margarina in cubulete cat mai mici si le frecam intre degete cu faina. In mijlocul acestei...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Trufe cu visine

Amestecam zaharul, nucile, zaharul vanilat, 25 grame de cacao, romul, albusul si ciocolata....

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Prajiturele cu lamaie

Albusurile se bat spuma adaugandu-se zaharul ploaie. Lamaia se razuie de coaja si se stoarce de...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Ghiveci cu legume

In uleiul incins se pun legumele tocate bucatele mici, cu exceptia bamelor care se pun intregi,...

Retete-culinare » Retete vegetariene

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Mancare de rosii

Curatam rosiile de coaja si le taiem cubulete. Tocam ceapa cat mai marunt, o punem la calit in...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Cartofi noi la cuptor

Curatam cartofii de coaja, ii spalam bine si ii punem la fiert in apa clocotita timp de 5...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Mancare de dovlecei

Ceapa se toaca solzisori si se caleste impreuna cu faina si cu o lingura de apa. Dovleceii se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Cartofi cu varza murata

Cartofii se spala si se pun la fiert cu tot cu coaja. Varza se toaca subtire si se pune la calit...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Tocanita de ciuperci

Ceapa se curata si se toaca marunt, apoi se caleste pana se rumeneste. Ciupercile se curata, se...

Retete-culinare » Retete vegetariene

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Rasol de pastravi

Telina, morcovul si ceapa le punem la fiert. Intre timp curatam pastravii si apoi ii punem peste...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Marmelada de mere

Pentru inceput merele trebuiesc spalate bine, curatate de coaja, mijlocul lor (cel cu seminte)...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Chec cu scortisoara si nuca

Uleiul, zaharul si zaharul vanilat se amesteca intr-un castron. Faina o amestecam cu praful de...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Chec cu stafide

Pentru inceput frecam untul cu zaharul pana devin spuma. Galbenusurile le separam de albusuri si...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Salata belgiana

Varza se curata bine, apoi se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se raceste, se pune...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Salata de dovlecei

Sosul de salata se prepara in modul urmator: se amesteca 3-4 linguri de untdelemn, se adauga...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Bors de mere

Ceapa trebuie taiata marunt si pusa la calit in grasime. Peste aceasta se presara faina, merele...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Bors de stevie

Stevia se spala bine si se taie fideluta dupa care o lasam sa se scurga. Morcovul si ceapa se...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Bors de sfecla

Incepem prin curatarea sfeclei si taierea ei fideluta. Ceapa se taie marunt si se adauga alaturi...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Supa greceasca

Dupa ce strecuram supa se adauga orezul si se lasa la fiert, dupa care se potriveste de sare....

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Supa de fasole verde

Pentru inceput se curata fasolea de codite si se taie in bucatele de cam 2 cm lungime. Se pune...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Supa de toamna

Pentru inceput curatam prazul de foile de deasupra si il spalam bine, dupa care il taiem...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Supa de rosii

Legumele mai sus mentionate, cu exceptia rosiilor, se curata, se toaca bucatele si se pun la...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Supa de ceapa

Pentru inceput se curata si se toaca ceapa felii, apoi se caleste in unt. Atunci cand ceapa s-a...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Supa de linte

Morcovul il curatam si il taiem in cateva bucati mai maricele. Curatam ceapa si o radem, iar...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Supa de iarna

Punem cei 2 litri de apa la fiert intr-o oala, iar cand aceasta incepe sa clocoteasca, adaugam...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Supa de varza dulce

Morcovii impreuna cu ceapa, pastarnacul si patrunjelul se taie marunt si se pun la fiert intr-o...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Supa de pasare

Gaina se pune in apa la fiert, la foc mic. Cand incepe sa se ridice spuma se indeparteaza cu o...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Supa de cartofi

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete cat mai mici. Ii punem la fiert in jumatate de...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Toba de Dorohoi

Stomacul de porc se spala si se curata bine, dupa care il presaram cu sare si piper pe interior....

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Ghiveci cu carne de porc

Legumele se curata, se spala, se taie si se pun putin la prajit, dupa aceea se aseaza intr-o...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Dovlecei cu carne de vaca

Carnea se toaca ca pentru mancare si se pune la fiert. Dovleceii se spala, se curata si se pun...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Drob din maruntaie de miel

Maruntaiele de miel le tocam bucatele impreuna cu ceapa si le punem la fiert la foc mic. Dupa ce...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Pui haiducesc

Pentru inceput curatam si spalam bine puii, ii presaram cu sare si ii bagam la cuptor intr-o...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Rasol de ciuperci

Carnea se pune intr-o oala la fiert, iar spre sfarsit se adauga sare, cand carnea este aproape...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Ciorba de salata

Se ia salata si se freaca cu sare. Zeama rezultata se scurge pentru ca e amara. Apoi se taie cat...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Ciorba de porc cu tarhon

Carnea se taie in bucati de marime potrivita si se pune la fiert in apa, avand grija sa adunam...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Ciorba cu ou

Curatam cepele, le taiem marunt si le calim in unt (sau margarina). Turnam peste ceapa cei 2...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Ciorba de miel pentru Paste

Capul intreg impreuna cu un sfert din gat si cateva oase se pun intr-o oala cu apa. Ceapa si...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Stufat de miel

Carnea se taie bucati si se pune la foc mic intr-o cratita cu ulei peste care se aseaza un...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Rasol de miel

Carnea de miel se pune la fiert impreuna cu zarzavatul, ceapa, verdeata, sarea ca pentru supa....

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Friptura de miel

Carnea se spala, se sterge, se sareaza si pipereaza si se lasa asa timp de aproximativ o ora....

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Pui umpluti cu pesmet si nuca

Curatam si spalam bine puii, ii scurgem, le scoatem plamanii si osul pieptului si ii umplem cu...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Rosii surpriza

Taiem capacul rosiilor si incercam sa le scobim cu ajutorul unei lingurite, dar cu grija pentru...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Mancare de conopida

Conopida se spala bine, se taie buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Piept de pui pane

Pieptul de pui sau de curcan il taiem feliute si il batem cu ciocanul de snitele. Le stropim cu...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Rulada de ciocolata

Aluatul: Galbenusurile se freaca putin si se adauga impreuna cu cacaoa si faina peste albusurile...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Prajitura cu crema de nuci

Zaharul se caramelizeaza, se adauga apa si se topeste zaharul. Dupa ce s-a racit se adauga...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Pilaf cu legume

Legumele trebuie tocate marunt sau date prin razatoare. Apoi puneti-le pe toate intr-o cratita...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Ciorba de zarzavat

Curatam ceapa, morcovul, pastarnacul si ardeiul gras, le spalam bine, le maruntim si le punem...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Ciorba de fasole verde

Fasolea se taie in bucatele de 1 cm si se pune la fiert in apa clocotita, lansand-o sa fiarba...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Sarmale cu orez

Se pregatesc foile de varza scotandu-le nervura tare din fiecare frunza, dupa care se lasa la...

Retete-culinare » Retete vegetariene

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Ciuperci a la grec

Rupem coditele ciupercilor, le spalam bine si le taiem marunt. Le amestecam cu verdeata tocata...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Salata de ou cu sos picant

Oualele se fierb tari si dupa ce se racesc se curata de coaja, apoi se taie de preferat in...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Salau cu smantana

Salaul se curata si se spala, apoi se da prin faina si se prajeste. Smantana se fierbe impreuna...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Mancare taraneasca de purcel

Costita si carnea de porc se taie in bucatele si se pun la prajit cam intr-o 100 grame de...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Friptura de pui cu unt la cuptor

Puii se spala si se curata bine, dupa care se dau cu sare pe interior si piper cu sare pe...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Cotlete de porc la tigaie

Ungem cotletele de porc cu zeama de lamaie si ulei si le lasam asa pentru cateva ore. Le...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Sos cu smantana

Din galbenusul de la ou, ulei, mustar, zeama de lamaie si sare se facem o maioneza nu foarte...

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Pizza cu sunca

Prepararea aluatului se face in modul urmator: se amesteca apa cu faina si sarea dupa care se...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Mancare de vinete cu ardei

Ardeii si vinetele, dupa ce se coc, se curata si se lasa sa se scurga. In uleiul incins se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Spagetti cu sos de rosii si carnati

Pentru spaghetti cu sos de rosii si carnati pisam usturoiul si tocam ceapa marunt, apoi le punem...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Ciorba de sfecla

Zarzavatul si ceapa se rade prin razatoarea cu gauri mari si se inbuse 2 minute in 3 linguri...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Ciorba greceasca

Carnea de pui taiata bucatele se pune la fiert cu 3 l apa rece si sare. Cand clocoteste se pune...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Papanasi prajiti din branza de vaci

Se amesteca toate, se ia cate o lingurita, se pune pe o foaie de material plastic presarata cu...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Ficat de pasare cu smantana

Ficatul se taie bucati lungi si groase ca degetul mic, se dau prin faina si se prajesc in putin...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Ciorba de cartofi

Zarzavatul ras prin razatoarea cu gauri mari se caleste 2 minute in 3 linguri de untdelemn. Se...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Aperitiv din branza de vaci

Atat branza, cat si smantana sa nu fie acre si cu miros neplacut. Branza se faramiteaza bine cu...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Tocana de miel

Carnea slaba din pulpa se taie bucati si se opareste (dupa dorinta). Se inabuse cu ceapa si boia...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Supa de mazare boabe

Zarzavatul se rade prin razatoarea cu gauri mari, se caleste 2 minute in unt ca sa-si dezvolte...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Fursecuri cu nuca

Se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga romul, un varf de cutit de sare, putina coaja de...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Dovlecei la cuptor

Dovleceii subtiri ca degetul, necuratati de coaja, se pun in cratita unul langa altul. Deasupra...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Iepure cu ceapa

Ceapa se taie felii subtiri si se caleste in untdelemn 2-3 minute, ca sa-si dezvolte aroma; se...

Retete-culinare » Retete cu vanat

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Salata de vitel

Carnea se taie cubulete. Se amesteca toate componentele sosului si se subtiaza cu 1/2 l de...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Pui cu smantana si hrean

Puiul, fiert in apa cu zarzavat, se lasa in supa pana se raceste. Se curata carnea de pe oase si...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Cartofi frantuzesti

Cartofii se fierb cu coaja. Ouale se fierb tari. Se curata ouale si cartofii si se asaza in...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Budinca de franzela cu legume

Franzela muiata in lapte se lasa sa absoarba tot laptele, apoi se trece prin masina impreuna cu...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...