Retete Culinare, mancaruri si preparate culinare delicioase


Retetele bucatarului sasangelica



Fasole frecata cu ciolan afumat

Se spala fasolea si se pune la inmuiat in apa rece aproximativ 3 ore. Se schimba apa, se pune le...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Rosii cu cascaval la cuptor

Rosia se curata de pielite si se taie cubulete. Ardeiul se taie felii subtirele. Cascavalul se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Salata de gogonele murate

Uleiul se incinge intr-o tigaie si se adauga gogonelele maruntite in robot. Se calesc pana se...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Calitura de ceapa

Se toaca ceapa si se pune la calit in uleiul incins. Se da focul la mic si se lasa ceapa la...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Chec cu ton

Se bat ouale cu mixerul pana devin spumoase. Se adauga faina, sarea, piperul, praful de copt,...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Ton cu capere

Caperele se pun la desarat in apa rece. Intre timp, tonul scurs de ulei si ouale se trec prin...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Legume amestecate la cuptor

Se aseaza intr-o tava un rand de rosii taiate felii, un rand de vinete, coapte ca pentru salata...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Ciuperci speciale

Ciupercile se curata, pastrandu-se doar palaria. Se aleg 12 palarii care arata mai frumos si se...

Retete-culinare » Retete vegetariene

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Vitel cu ghimbir si coriandru

Pulpa de vitel se taie in cubulete, rasolul se trece prin faina, ceapa se taie felii, vanata se...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Pui cu rosii si fenicul

Puiul se portioneaza in bucati, se asezoneaza cu sare si se pune la prajit in ulei pe partea cu...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Budinca cu marmelada

175 g unt se amesteca cu 175 g marmelada, faina, zaharul, scortisoara praful de copt, ouale si...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Antricot de cerb la cuptor

Sarea, piperul si cimbrul macinat se amesteca. Antricotul de cerb se tavaleste prin acest...

Retete-culinare » Retete cu vanat

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Salata cu ton si nuca de cocos

Conserva de ton se scurge de ulei, iar acesta se pastreaza. Arpagicul, menta, ardeiul piscator...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Prajitura cu fructe de padure

Albusurile se bat spuma cu zaharul vanilat si cu zaharul. Untul se freaca spuma cu faina si...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Imitatie de sushi

Fileul de pangasius se prajeste la gratar cate 2 minute pe fiecare parte. Intre timp se taie...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Inghetata cu zmeura si fistic

Galbenusurile si mierea se mixeaza impreuna timp de 5 minute. Se adauga frisca si apa de...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Paste cu usturoi

Macaroanele se pun la fiert dupa indicatiile de pe pachet. Intre timp calim in ulei amestecat cu...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Chiftele din piure de cartofi

Cartofii curatati se fierb. Se amesteca cu laptele, untul, parmezanul ras, sare si piper si se...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Garnitura cu porumb fiert

Porumbul si fasolea boabe se pun la fiert separat. Cand sunt bine fierte, se scurg si se trec...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Clatite cu banane

Din faina, lapte, oua, ulei si sare se face un aluat de clatite putin mai gros. Se adauga...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Somon caramelizat cu cili

Somonul se prajeste in ulei incins cate 2 minute pe fiecare parte. Se scoate, se taie bucati si...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Salata de fructe fara zahar

Marul si para se taie cubulete, portocala se desface in felii care se taie in doua, banana se...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Salata de fasole alba cu ton

Fasolea alba se fierbe, se scurge, se raceste si se amesteca cu tonul nescurs de ulei,...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Batoane de cereale

Uleiul se amesteca cu mierea, zaharul brun si untul si se pun la foc pana incep sa faca bule. Nu...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Praz la gratar cu carnat picant

Prazul (doar partea alba) se opareste (fara foc) 5 minute in apa clocotita. Se scoate, se trece...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Taitei cu praz

Prazul se taie rondele si se pune la calit in ulei. Se adauga 3 catei de usturoi zdrobiti,...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Cartofi copti cu sos din iaurt

Cartofii se spala bine (nu se curata de coaja) si se pun in tava unsa cu unt. Se adauga printre...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Pilaf din arpacas de orz

Ceapa se taie solzisori si se inabusa in ulei. Se adauga arpacasul, se calesc putin impreuna si...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Potarnichi fripte

Se transeaza potarnichile, se freaca fiecare bucata cu sare si piper si se pun la fript in ulei...

Retete-culinare » Retete cu vanat

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Mamaliga cu friptura de vanat cu pene

Se curata legumele, se taie rondele, se amesteca bine si se pun in tava unsa bine cu 200 g unt....

Retete-culinare » Retete cu vanat

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Porumbei fierti in ulei

Porumbeii se freaca atat pe dinauntru, cat si pe dinafara cu amestecul de condimente, se tin la...

Retete-culinare » Retete cu vanat

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Sos de portocale cu ghimbir si chili

Portocala si limeta se rad de coaja si aceasta se pune intr-un castron. Se stoarce deasupra...

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Chiftele de cartofi cu varza

Cartofii, curatati de coaja, se pun la fiert impreuna cu varza taiata bucati mari. Cand sunt...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Tort cu portocale

Se face un blat din oua zahar, faina, praf de copt, coaja rasa si zeama de la o portocal, coaja...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Salata din mar verde

Marul se taie felii subtiri, se amesteca cu macrisul taiat fideluta si cu castravetele rondele...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Salata cu rucola si piept de pui

Pieptul de pui se sareaza si se pipereaza, apoi se prajeste pe gratar. Cand este gata, se taie...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Paella spaniola

Ceapa si ardeiul, taiate solzisori, se calesc in ulei. Se adauga usturoiul maruntit, orezul si...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Pere caramelizate cu branza si nuci

Perele, curatate de coaja, se taie in jumatati, se scot samburii si se trec prin zeama de lamaie...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Burgeri de curcan

Carnea tocata se amesteca cu ou, sare, piper, cimbru si rozmarin. Se formeaza chiftele care se...

Retete-culinare » Retete cu carne de curcan

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Clatite cu urzici

Se face un aluat de clatite din lapte, oua, faina si sare. Se taie fideluta urzicile, frunzele...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Mure cu aluat faramat

Zaharul praf, untul si faina se amesteca. O sa iasa un aluat sfaramicios. Se unge cu unt o tava,...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Piure de cartofi special

Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti se scurg de apa,...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Muschi de vita picant cu legume, la tigaie

Ceapa, taiata julien, se pune la calit in unt amestecat cu ulei. Se adauga ardeiul gras si cel...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Omleta persana

Ceapa taiata pestisori se pune la calit in unt, se adauga austuroiul si ardeiul iute taiat...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Rosii coapte cu usturoi

Rosiile se taie rondele si se aseaza in tava cu ulei. Se pune deasupra lor usturoiul zdrobit,...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Fursecuri cu ciocolata si alune de padure

Se freaca ouale cu zaharul, se adauga esenta de vanilie, faina, praful de copt si alunele...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Langosi cu smantana si cascaval

Cartofii fierti se dau prin razatoare, se amesteca cu faina, sarea, drojdia frecata cu zaharul...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Chiftele din miel cu sos de vinete

Carnea de miel se amesteca cu roznmarinul tocat, coriandrul macinat, coaja de portocala rasa,...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Vinete iuti afumate

Vinetele se taie de-a lungul in jumatate, se sareza si se lasa pe un plan inclinat sa se scurga...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Piure de morcovi

Se fierb morcovii in apa sarata cam 15-20 minute. Se scurg, se adauga, unt, lapte, busuioc tocat...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Carnati dulci lipiciosi

Carnatii se pun la prajit in ulei incins. Intre timp se amesteca mustarul cu mierea, coaja rasa...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Pui cu ierburi la cuptor

Se zdrobeste usturoiul in mojar. Se adauga cimbrul, salvia, rozmarinul, coaja de lamaie si 1/2...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Pangasius la cuptor

Fileul de pangasius se sareaza si se da la cuptor in tava unsa cu unt si ulei de masline. Pana...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Tarta cu mere modificata

Din faina, galbenusuri, 150 g unt si 100 g cascaval ras se face un aluat care se pune in tava si...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Piure de bob cu ardei iute

Bobul se pune de cu seara in apa rece la inmuiat. A doua zi dimineata se strecoara si se pune in...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Paste cu muguri de pin

Mugurii de pin se prajesc in tigaie fara ulei pana devin aurii apoi se lasa sa se raceasca. Se...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Pireu de dovleac cu carne de curcan

Dovleacul se fierbe la aburi cam 40 de minute. Intre timp se taie ciupercile si ceapa fideluta...

Retete-culinare » Retete cu carne de curcan

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Vinete cu ceapa si usturoi

Vanatele se taie felii subtiri si se pun cu sare intr-o sita 1/2 ora. Ceapa, usturoiul si...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Dovleac umplut la cuptor

Dovleacul se taie in doua, se scot samburii, se cresteaza usor in interior si se pune in tava....

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Cina ieftina cu carne de miel

Se taie carnea de miel bastonase subtiri, se trece prin faina si se prajeste in ulei pe toate...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Legume calite pe paine prajita

Se taie legumele bucati. Se calesc toate in putin ulei de masline. Pentru gust si savoare, se...

Retete-culinare » Retete vegetariene

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Smochine la cuptor cu frisca

Se cresteaza smochinele in partea dinspre codita in cruce si se apasa in laterale. Se aseaza...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Pui de la Cacova

Puiul se portioneaza si se lasa la rece. Se pun in mojar cateii de usturoi si se zdrobesc...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Spaghete cu ton

Se taie legumele marunt, se calesc in uleiul scurs din conserva, se adauga rosiile curatate de...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Vitel in stil chinezesc

Pulpa de vitel se pune la fiert in apa clocotita cu 2 linguri sos de soia, un baton de...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Prajitura cu caise

Intr-un vas care merge la cuptor se pune 100 g unt, o cana de zahar si zeama de la o lamaie. Se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Salata de mazare verde

Mazarea se pune la fiert in apa clocotita. Cand se indoaie pastaia usor, se scurge de apa si se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Salsa de mango

Fructele de mango se taie cubulete, ceapa se taie solzisori, iar ardeiul iute rondele foarte...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Paine cu nuca de cocos

Se amesteca toate ingredientele. Aluatul rezultat se pune in tava de cozonac unsa cu unt si se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Tarta cu cirese

Faina cernuta se amesteca cu 100 g unt, untura, 100 g zahar praf si bicarbonatul. Se framanta un...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Piept de pui la gratar

Radacinile de coriandru (curatate si spalate), usturoiul si ardeiul piscator se maruntesc bine...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Salata de castraveti dulce picanta

Zaharul se amesteca cu otetul si se pune la fiert. Se lasa pana scade jumatate din cantitate....

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Pulpe de pui la gratar marinat in sos picant

Boabele de piper si cele de coriandru se zdrobesc in mojar. Se rade coaja de lamaie, se stoarce...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Batoane cu cascaval

Faina se cerne si se amesteca cu 200 g cascaval ras, un ou intreg si un galbenus si toate...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Salata vitaminizata

Ceapa, castravetele si rosia se taie rondele, ardeiul se taie betisoare, avocado cubulete,...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Paine prajita cu sunca si afine

Punem vinul la fiert impreuna cu afinele. Lasam sa fiarba pana ramane doar o treime din...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Ardei umpluti prajiti

Taiem ceapa si o punem la calit in unt. Intre timp curatam rosiile de seminte, le taiem cubulete...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Pulpe de rata cu citrice la cuptor

Pulpele de rata se pun in tava, se stropesc cu ulei, se dau cu sare, piper si vegeta, pe fiecare...

Retete-culinare » Retete cu carne de gasca si rata

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Iaurt cu fructe

Laptele se amesteca cu zeama de lamaie si se pune intr-un loc cald pentru 48 de ore. Se scurge...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Prune calde cu inghetata

Prunele se pun in cratita cu zaharul si mierea si se dau la foc. Cand incep sa se caramelizeze,...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Pasta cu galbenele

Toate ingredientele se pun in blender si se mixeaza pana devin o pasta omogena. Aceasta pasta se...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Chiftele cu ton

Conserva de ton se scurge de ulei si se amesteca cu restul ingredientelor. Se formeaza chiftele...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Rosii cu branza de capra

Rosiile se taie in jumatati care se calesc putin in unt pe partea taiata. Se adauga florile de...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Pulpe de pui cu menta si iaurt

Ardeii iuti, ghimbirul, usturoiul, o legatura de menta, coriandrul coaja de la o lamaie, nuca de...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Legume cu unt

Se curata, se spala si se fierb cartofii si morcovii separat in apa cu sare si piper. Cand sunt...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Ciuperci cu smantana la cuptor

Se curata, se spala si se taie ciupercile felii. Se oparesc in apa clocotita cu sare 2 minute....

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Tort cu nuci si zahar ars

400 g faina se amesteca cu 150 g unt, 50 gt zahar, smantana si ouale. Din aceasta compozitie se...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Prajitura Lamaita

Doua oua si un albus se amesteca cu doua linguri de zahar tos, amoniacul, uleiul si faina cat...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Prajitura Bombonica

Albusurile se bat spuma cu 200 g zahar tos, se adauga nucile macinate. Din aceasta compozitie se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Prajitura Nukta

Untura se amesteca cu faina, praful de copt si 100 g zahar tos. Se adauga lapte cat cuprinde sa...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Chec reteta de baza

Se freaca galbenusurile cu ulei ca la maioneza. Se adauga albusurile batute spuma cu zaharul si...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Napolitane rulate

Foaia de napolitana se aseaza pe un prosop de bucatarie udat si bine stors. Galbenusurile fierte...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Prajitura din cornuri

Cornurile se taie in trei, pe lungime. Se aseaza unul langa celalalt in tava unsa si tapetata cu...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Prajitura marinar

Blat: se freaca galbenusurile cu 2 linguri de zahar pana devin alifioase. Se adauga esenta de...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Prajitura cu crema de nuci si cacao

Foi: se amesteca untul moale cu smantana, zaharul si galbenusurile. Se adauga treptat faina pana...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Prajitura Anushka

Blat: se bat spuma albusurile cu 4 linguri de zahar, se amesteca usor cu galbenusurile frecate...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Prajitura cu coca cola

Se pun la fiert 150 g zahar, cu 100 g cacao, 12 linguri de coca-cola si se lasa la foc mic pana...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Prajitura cu foi Lica

Apa, zaharul, esenta de rom si cacaoa se pun la fiert. Cand crema este legata, se adauga nuca...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Prajitura Flori de colt

Blat: se freaca galbenusurile cu 3 linguri de zahar pana devin cremoase, se subtiaza cu apa...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Prajitura siriana

Blat: se freaca galbenusurile cu o lingura de zahar, se adauga albusurile batute cu restul de...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...