Retete Culinare, mancaruri si preparate culinare delicioase


Retetele bucatarului Ina



Ciulama de ciuperci

Ciupercile se curata, se spala si se feliaza, apoi se tin 2-3 minute in apa clocotita (pe care o...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de Ina

Raffaello

Crema : frisca lichida se incalzeste la bain-marie ( sau direct pe flacara, dar avand grija sa...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de Ina

Parfe tricolor

In cele 3 vase se va prepara inghetata de vanilie, nes si cacao, astfel: vasul A: 3 galbenusuri...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de Ina

Miel impanat cu usturoi

Dupa ce impartim mielul in 4 , scotand pulpele cu tot cu coaste, facem cu cutitul buzunarase in...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de Ina

Drob din carne de ied

Spalam organele de ied in apa rece, apoi le punem la fiert in apa cu sare, impreuna cu matele de...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de Ina

Drob in crusta de pesmet

Este o reteta preparata vara, din carne de pasare si porc. Intrucat prapor nu mai aveam, m-am...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de Ina

Paine impletita

In masina de facut paine se adauga ingredientele, in ordinea inscrisa, se alege meniul de...

Retete-culinare » Aluaturi si paine

reteta testata
0 comentarii
trimisa de Ina

Cartofi frantuzesti, cu afumatura

Curatam cartofii de coaja si-i fierbem ( nu foarte tare ), apoi ii feliem. Ungem un vas de yena...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de Ina

Gris cu lapte si zahar caramel

Punem laptele cu 5 linguri de zahar la fiert, la foc mic. Adaugam si cateva picaturi de valinie....

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de Ina

Pizza

Aluatul pentru blat l-am facut la masina de paine, pe programul framantare/dospire. Intre timp...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de Ina

Budinca de gris

Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu un praf de sare, dupa care adaugam...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de Ina

Peste cu amestec de lamaie, piper si menta

Dupa ce curatam pestele, il portionam in felii de grosimea unui deget. Presaram uniform o parte...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de Ina

Cus cus cu pipote si suc de rosii

Tocam legumele si le calim usor, la foc mic, in 3 linguri cu ulei sau 50 g unt. Adaugam pipotele...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de Ina

Pui umplut cu orez si legume

Dezosam puiul cu grija, incepand de la piept, mergand cu lama cutitului cat mai aproape de os....

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

reteta testata
1 comentarii
trimisa de Ina

Ficatei in sos de rosii, cu mamaliguta

Ficatul se spala bine in apa rece, apoi se opareste pentru a se indeparta mai usor surplusul de...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de Ina

Ostropel din piept de pui

Ceapa, morcovul si ardeiul gras se toaca marunt si se calesc in putin ulei ( eu le-am taiat la...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de Ina



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...