Retete Culinare, mancaruri si preparate culinare delicioase


Retetele bucatarului mihaela21



Taj Mahal cu crema de vanilie

Cu marginile bolurilor de desert din sticla se taie 4 rondele din blat si se stropesc cu...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de mihaela21

Bors din 3 tipuri de peste

Curetii capatanile de branhii si le speli bine. Indepartezi capul si intestinele hamsiilor si le...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de mihaela21

Sos alb pentru peste

Se infierbanta untul, se adauga faina si se caleste fara a se rumeni. Se stinge cu supa de oase...

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de mihaela21

Miel pane

Pulpa de miel se curata de pielete, se spala, se taie felii, se bate, se sareaza si se...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de mihaela21

Papricas de pui cu sos de smantana

Puiul se curata, se spala, se taie in portii, se sareaza si se prajeste in ulei. In uleiul ramas...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de mihaela21

Pui cu vinete

Puiul se taie bucati, se sareaza si se prajeste in jumatate din cantitatea de unt. In untul...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de mihaela21

Aluat fraged cu praf de copt

Se amesteca untul si uleiul cu zaharul, se adauga galbenusurile (unul cate unul), zaharul...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de mihaela21

Langues de chats (Limbi de pisica)

Se amesteca 400g zahar si zaharul vanilat cu frisca, pana ce zaharul se dizolva. Se cadauga...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de mihaela21

Nuga a la Mihaela

Albusurile se bat bine intr-o cratita, se adauga zaharul, putin cate putin, cu o lingura. Se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de mihaela21

Pesmeti pentru ceai

Se amesteca untul cu zaharul, se adauga galbenusurile, smantana, praful de copt, zaharul vanilat...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de mihaela21

Cornulete de alune

Se freaca spuma untul cu zaharul. Se adauga alunele prajite si taiate si ciocolata rasa. Se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de mihaela21

Prajitura cu piersici crude

Fulgi de ovaz se stropesc cu romul si zeama de lamaie si se lasa sa se inmoaie. In acest...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de mihaela21

Napolitana cu crema de cafea

Se freaca spuma untul cu zaharul, galbenusurile, cafeaua si cacaoa pana se obtine o crema tare....

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de mihaela21

Paine de Bosnia

Se amesteca migdalele rase cu stafidele, coaja de lamaie, ciocolata taiata cubulete si...

Retete-culinare » Aluaturi si paine

0 comentarii
trimisa de mihaela21

Chec cu mere

Curetii merele, le tai sferturi si le scotii semintele. Le pui intr-un vas emailat, le stropesti...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de mihaela21

Bulgarasi veseli

Freci branza dulce scursa cu untul si cu un praf de sare pana obtii o crema omogena. Dai...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de mihaela21

Soricei mancaciosi

Presari aripioarele de pui cu sare si putina boia si le prajesti in ulei incins. Speli legumele,...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de mihaela21

Suc detoxifiant

Se storc portocalele si sucul rezultat se filtreaza. Se curata ananasul, kiwi si ghimbirul, iar...

Retete-bauturi » Bauturi fara alcool

0 comentarii
trimisa de mihaela21

Dulceata de rosii

Se curata rosiile de seminte si se taie in patru. Se acopera cu apa si se dau intr-un clocot....

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de mihaela21

Dulceata de ceapa rosie

Ceapa se curata si se taie pestisori, care se soteaza fara ulei intr-o cratita. Cand ceapa a...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de mihaela21

Dulceata din fructe de soc

Se prepara intai siropul, prin fierberea apei si a zaharului. Se fierbe pana ce se leaga usor si...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de mihaela21

Salata greceasca

Rosiile si castraveti se spala, ceapa se curata de foi. Se taie ceapa si castraveti cat mai...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de mihaela21

Musuroi de vinete

Se taie vanata in felii subtiri, care se frig pe gratar. Branza dulce se amesteca cu ceapa...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de mihaela21

Tzatziki

Cureti castraveti ii cureti de coaja, ii tai cubulete, ii presari cu sare si ii lasi sa se...

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de mihaela21

Tort de spuma

Pentru blat: bati albusurile spuma tare impreuna cu zaharul timp de o ora; zaharul il adaugi...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de mihaela21



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...