Retete Culinare, mancaruri si preparate culinare delicioase


Retetele bucatarului gabriela26



Ciocanele de pui in crusta

Presarati pe ciocanele sare, piper si un varf de boia iute. Treceti-le prin laptele batut, dupa...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Pulpe de pui picante

Condimentati pulpele cu sare si piper dupa care puneti in mijlocul fiecarei pulpe un manunchi de...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Rulouri din piept de pui

Luati pieptul de pui si taiati-l in felii dar nu foarte subtiri dupa care il bateti usor cu...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Chiftelute de peste

Dati bucatile de peste prin masina de tocat impreuna cu ceapa si painea inmuiata in apa si...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Tiramisu

Intr-un vas puneti galbenusurile si zaharul, si le bateti bine pana cand acestea sau deschis la...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Paste cu legume

Fierbeti amestecul de legume pana sunt aproape gata si lasati-le la racit. Amestecati legumele...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Supa de mazare altfel

Puneti deoparte 4 linguri de mazare. Inabusiti ceapa, usturoiul si restul de mazare in unt,...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Gogosele cu frisca

Se pun la fiert apa, untul, zaharul si un praf de sare. Dupa ce dau in clocot, se ia cratita de...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Chiftelute din dovlecel

Se curata dovleceii, se taie cubulete si se fierb in apa cu sare. Se scurg bine si se paseaza...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Prajitura din mere

Merele decojete se rad, se amesteca cu scortisoara si un plic zahar vanilat si se impart...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Morcovi dulci acrisori

Curatati morcovi de coaja si taiati fasii subtiri si lungi de cca 3-4 cm. Curatati ceapa si...

Retete-culinare » Retete vegetariene

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Cartofi gratinati

Curatati cartofi de coaja,  ii taiati rondele si ii spalati bine. Ceapa o curatati si o...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Crema de zahar ars

Cele 3 linguri de zahar se pun in cratita la foc mic. Cand incepe sa se topeasca se intoarce...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Budinca de orez si stafide

Fierbeti orezul in apa cu un varf de cutit de sare, timp de 6 minute. Scurgeti orezul de apa in...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Crochete de cartofi

Spalam cartofii si ii fierbem in coaja, in apa cu sare. Ii lasam sa se raceasca, ii decojim si...

Retete-culinare » Retete cu legume

1 comentarii
trimisa de gabriela26

Desert racoros cu lamaie

Se rade coaja de la doua lamai, se stoarce zeama lor, apoi se strecoara. Se freaca galbenusurile...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Buzunarele de crap

Se spala fileurile de crap si se ususc pe un prososp de bucatarie. Cu ajutorul unui cutit bine...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Aripioare picante cu bere

Aripioarele se spala, se curata, se taie varfurile, apoi se taie la raticulatie si se presara...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Tartine cu ton

Se taie lamaia pe jumatate, se scobeste miezul si se pune in blender. Se adauga tonul bine...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Salata de fasole cu ton

Se pune fasolea la inmuiat de seara, se spala si se pune la fiert. Dupa 15 min, se scurge si se...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Tarta cu cirese

Pentru aluat, se amesteca faina cu zaharul si praful de copt, se adauga untul topit, dar nu...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Mere umplute

Se spala merele , se usuca de apa si se taie jumatati. Se scoate miezul si se stropesc in...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Castraveti in otet

Se pune pe fundul borcanului cateva boabe de piper si mustar, cateva rondele de ceapa si...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Slata de gogosari la borcan

Se taie gogosarii fideluta si se pun toate condimentele peste ei. Se pun la fiert, la foc mic...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Drob de vinete

Se curata vinetele, se taie cubulete si se pun in apa rece pana le ies amareala. Se caleste...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Macrou marinat

Se curata pestele si se taie rondele. Se pune apa la fiert cu toate condimentele si ceapa taiata...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Cornulete de post

Se freaca in palme faina cu margarina pana devine nisipoasa compozitia.Peste compozitie se pune...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Salam de biscuiti

Se pune zaharul cu cacaoa, laptele, zaharul, zaharul vanilat si untul si se fierb la foc mic...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Crema de iaurt

Amestecati toate ingredientele intr-un bol, treceti compozitia prin sita si puneti-o sa se...

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Scoici la cuptor

Scoicile se pun la fiert timp de 10 min cu putina sare. Intr-o tigaie se pune putin unt la...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Prajitura cu gem si cacao

Se amesteca zaharul, bicarbonatul, apa si uleiul pana cand sa topit zaharul. Se adauga zaharul...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Prajitura inteligenta

Margarina se freaca cu zaharul, galbenusurile, laptele, albusurile batute spuma, sare, zaharul...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Sos sicilian

Intr-un vas se amesteca uleiul, zeama de lamaie si apa calda pana la omogenizare. Patrunjelul se...

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Hering marinat cu sos de iaurt si branza

Toci marut ceapa, verdeata, ardeiul. Decojesti marul si il dai prin razatoare mica, iar ca sa nu...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Clatite Americane

Intr-un castron punem laptele, zaharul, ouale, praful de sare, untul si mixam totul pana la...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Zacusca cu fasole

Se fierbe fasolea, se pune uleiul, ceapa, gogosarii si se calesc bine dupa care adaugati...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Tort "betiv"

Se topeste untul dupa care se adauga zahar, cacao, visine si nuca. Se amesteca totul, se pune in...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Placinta cu mere

Se amesteca zaharul, faina si untul dupa care se lasa 20 min in frigider la rece. Se imparte...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Briosa cu ciocolata

Intr-un bol mai maricel se pun ingredientele solide (faina, zahar, cacao, zahar vanilat si praf...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Saratele de casa

Se amesteca faina, margarina, branza si praful de copt pana aobtineti aluatul. Se framanta...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Ciocolata de casa delicioasa

Se pune zaharul, cu apa, cu romul si cu untul la topit pana obtineti o glazura. Laptele se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Aripioare in sos de soia

Ceapa tocata se pune la calit cu aripioarele de pui. Dupa prajire se pune cola si sosul de soia...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Supa rece de castraveti cu iaurt

Alegeti castraveti proaspeti, ii curatati de coaja si ii taiati in cubulete. Curatati usturoiul...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Supa crema de broccoli cu somon

Curatati buchetelele de broccoli proaspat, taiati tulpina cubulete (dupa caz, lasati broccoli sa...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Fursecuri crocante cu gem de merisoare

Amestecati zaharul, zaharul vanilinat, sarea si untul pana obtineti o crema fina, apoi adaugati...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Sandvis cu somon

Chifla se taie in doua si se ung cele doua felii cu unt sau margarina si apoi cu branza si...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de gabriela26



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...